Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - ezüst

Termékkatalógus
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - ezüst
4,9 33 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2520 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SOM0104b2 Termékszám:  XQDE54C0S.EUK Gyártó honlapja:
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - ezüst 359 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - ezüst

Ehhez a modellhez ajánlott

Xperia 5 V

Kompakt, kreatív és nagy teljesítményű okostelefon

Az új Xperia 5 V egy stílusos, kompakt telefon, amely kellő teljesítményt nyújt, és még a legkreatívabbak felhasználóknak is megfelel. A prémium minőségű képeket és videókat a mobiltelefon Exmor T érzékelője a mesterséges intelligenciával együttműködve biztosítja. A Sony-tól megszokott módon kiváló minőségű, 6,1"-es képátlójú, nagy fényerejű, valós idejű HDR támogatással és 21:9-es képaránnyal rendelkező kijelzőt kapunk. A hangrendszert két sztereó hangszóró és a DSEE Ultimate™ technológia működteti a nagy felbontású hangzás érdekében, illetve a DSEE Ultimate™ a hangfelvételek elveszett részleteinek visszaállítására. A Sony Xperia 5 V 5G okostelefon nagy teljesítményéhez nagy kapacitású akkumulátor társul, amely akár 30W-os töltéssel és vezeték nélküli töltéstámogatással is rendelkezik. A megnövelt IP65/68-as védettségnek köszönhetően a Sony telefonod bárhová magaddal viheted.

Sony Xperia 5 V 5G mobiltelefon
Sony Xperia 5 V 5G mobiltelefon

A Sony Xperia 5 V 5G mobiltelefon legfontosabb jellemzői

6,1"-es, OLED kijelző 2520×1080 px felbontással

21:9 képarány

HDR mód támogatása

52Mpx-es (f/1.9) fő + 12Mpx-es nagylátószögű + 12Mpx-es teleobjektív

12Mpx-es előlapi kamera

Kiváló minőségű fényképek az új Exmor T érzékelőnek, a mesterséges intelligencia támogatásnak és az autofókusznak köszönhetően

Feljavított éjszakai felvételek

Lassított filmfelvétel

Bokeh-hatású (homályos) háttér, mint a Sony Alpha esetén

Gyors Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor

Erőteljes hangzású, sztereó hangszórók

A Sony Xperia előlapját és hátlapját Corning Gorilla Glass Victus 2 védi

A szélszűrővel ellátott, sztereó mikrofonpár pontosan rögzíti a beszédhangot és a rögzíteni kívánt egyéb hangokat

Az 5G hálózatok támogatása

IP65/68 védelemmel rendelkező telefon

A mobiltelefon 5000 mAh-s akkumulátorral büszkélkedhet, és támogatja a 30W-os töltést és a vezeték nélküli töltést is

BRAVIA CORE for Xperia szolgáltatás

8GB RAM és 128GB tárolókapacitás

Memóriakártya-foglalat

Ezüst színkivitel

A Sony Xperia 5 V 5G okostelefon előnyei

Sony Xperia 5 V 5G mobiltelefon

Prémium minőségű képek az új Exmor T érzékelővel

A Sony Xperia 5 V okostelefont a mobiltelefonok új generációs Exmor T érzékelőjével szerelték fel. Az ezzel készült felvételek és videók igazi remekművek. Az új érzékelő kétrétegű tranzisztoros pixeltechnológiát alkalmaz, amely több fényt képes rögzíteni - nappal és éjszaka egyaránt. A mesterséges intelligencia gondoskodik a fókusz optimalizálásáról, a fehéregyensúlyról és az expozícióról is.

Sony Xperia 5 V 5G mobiltelefon

A Sony Xperia 5 V elmosódott hátért is kínál, mint a Sony Alpha kamerák

Az okostelefon látványos, elmosódott hátterű felvételeket is képes készíteni. Bokeh módban a portréfotókon a Sony Alpha fényképezőgépekhez hasonlóan homályos, fókuszon kívüli háttér jelenik meg. A Sony Xperia 5 V a Creative Look funkcióval fokozza a hangulatot, az S-Cinetone segítségével pedig a természetes bőrtónusokat. Egyszóval a Sony Xperia 5 V okostelefon rengeteg kreatív lehetőséget kínál. A vloggerek és más tartalomkészítők értékelni fogják a dupla mikrofont, amely szélzajcsökkentéssel biztosítja a hang és más zajok tiszta rögzítését. A Sony Xperia 5 V okostelefon prémium minőségű, lassított videók készítésére is képes.

Sony Xperia 5 V 5G mobiltelefon

Prémium minőségű kép és hang

Ahogy az a Sony-tól elvárható, a Sony Xperia 5 V mobiltelefon kép- és hangminősége egyaránt magas színvonalú. A nagy fényerejű, 21:9 képarányú, 6,1"-es OLED kijelző 2520×1080 px felbontással támogatja a valós idejű HDR-t, így zökkenőmentesen alkalmazkodik a környezethez, és a lehető legjobb képet nyújtja. Egyetlen kattintással bekapcsolhatod a BRAVIA CORE for Xperia-t, és több száz kiváló minőségű filmcím közül választhatsz. A Sony Xperia 5 V okostelefon hangminőségéről két teljes tartományú sztereó hangszóró gondoskodik, amelyeket úgy helyeztek el, hogy vízszintes és függőleges pozícióban is prémium hangzást nyújtsanak. Élvezd a legmagasabb minőségű zenét a beépített 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval vagy a DSEE Ultimate™ technológiával, amely mesterséges intelligenciát alkalmaz az elveszett részletek visszaállítására. A High-Resolution Audio / High-Resolution Audio Wireless technológia előnyeit is kihasználhatod, amely a teljes hangtartományt reprodukálja, így minden árnyalatot hallhatsz.

Sony Xperia 5 V 5G mobiltelefon

Sony Xperia 5 V 5G nagy teljesítményű és hosszú üzemidejű akkumulátorral

A telefon 5000 mAh-s akkumulátora képes lépést tartani veled. Úgy tervezték, hogy ebben az állapotban akár 3 évig is kitartson. Ezenkívül a 30W-os töltést, valamint a vezeték nélküli töltés támogatását is értékelni fogod. Teljesítmény szempontjából a Sony Xperia 5 V 5G a Snapdragon® 8 Gen 2 platformnak köszönhetően sokat képes nyújtani. Gyorsabb és hatékonyabb többfeladatos munkavégzést biztosít. Az okostelefon jobb hővezetéssel is büszkélkedhet, így még intenzív használat mellett sem melegszik túl.

Sony Xperia 5 V 5G mobiltelefon

Kompakt és tartós okostelefon

A mobiltelefon jól illeszkedik a kézbe, és egy kézzel is kezelhető. A lapos és karcsú kialakítás, a finoman szemcsézett fémkeret és a matt üveg hátlap kényelmes ergonómiát biztosít. Az előlapot és a hátlapot a rendkívül tartós Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 üveg védi. A Sony mobiltelefont a legkülönfélébb körülmények között történő használatra tervezték, és ezt tükrözi a megnövelt IP65/68-as ellenálló képesség is.

Erőteljes hangszórók kristálytiszta hangzással

Az Xperia 5 V 5G teljes tartományú, sztereó hangszórói kristálytiszta és kis helyiségekben is elég erős hangzást biztosítanak. A hangszórókat ráadásul olyan ügyesen helyezték el, hogy nem számít, hogyan fordítjuk a telefont. A hangminőség ugyanaz marad, akár az asztalra helyezed, akár a kezedben tartod a telefont. Így az utolsó hangig élvezheted kedvenc zenédet, bárhol is tartózkodsz.

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
2520 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
2520 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
52 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,9 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,9 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,2 GHz (3 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 740 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Sony Xperia 5 V 5G termékhez:

359 690 Ft - 359 690 Ft

Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - kék

Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2520 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
359 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - ezüst

Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2520 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
359 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - fekete

Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2520 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
359 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia 5 V 5G 8GB/128GB stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia 5 V 5G 8 GB/128 GB strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia 5 V 5G 8GB/128GB silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia 5 V 5G 8GB/128GB silber.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ