30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Sony Xperia PRO-I fekete

Termékkatalógus
Sony Xperia PRO-I fekete
5 5 értékelés
Mobiltelefon - 6,5"-es OLED kijelző 3840 × 1644 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 888 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/2) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
Kód:  SOM097bx Termékszám:  XQBE52C2B.EEAC Gyártó honlapja:

Sony Xperia PRO-I fekete

Ez a fejlett Sony Xperia PRO-I okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat készíteni. 4 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. A mobiltelefon 6,5" -es kijelzővel van ellátva, amely tökéletes azok számára, akik a nagyobb telefonokat szeretik. Belül hibrid kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 888 processzor gondoskodik. 12 GB RAM-mal funkcionál. A fájlok, fotók és videók tárolására 512GB integrált tárhely áll rendelkezésre. Ezzel a memóriával könnyedén készíthetünk és tárolhatunk hosszú videókat vagy kiváló minőségű fényképeket. A kellő energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Köszönhetően annak, hogy ez a mobiltelefon vízálló, nem érhetnek majd kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP68 szintű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a modern SONY mobiltelefon 2021 újdonsága.

Mobiltelefon Sony Xperia PRO-I fekete Lifestyle
Mobiltelefon Sony Xperia PRO-I fekete Oldalnézet

Sony Xperia PRO-I fekete mobiltelefon alapvető paraméterei

  • Ezen SONY okostelefon 6,5" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB RAM-mal funkcionál
  • Az elégséges energiát az erős, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Szerkezete ellenáll a víznek az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 12 Mpx
  • A készülék hátlapján 4 kamera található
  • A mobiltelefon OLED 6,5"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 11 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 512 GB belső memória biztosított
  • Az integrált memóriát bővíthetjük Micro SDXC típusú memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát az erős, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ennek a nagyszerű SONY telefonnak a képernyőjét szívesen fogjuk nézni

Örömteli lesz majd minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás SONY telefonnal tölthetünk el, mivel 6,5" OLED típusú kijelzője, mely QHD 3840 × 1644 felbontással rendelkezik, prémium minőségű tartalmat kínál. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája.

Mobiltelefon Sony Xperia PRO-I fekete Oldalnézet
Mobiltelefon Sony Xperia PRO-I fekete Csatlakozási lehetőségek (portok)

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal való fényképezés alapvető része a fejlett kamerarendszer négy hátoldali lencsével. Ez a nagyszerű SONY okostelefon fel van szerelve 12Mpx felbontású hátsó kamerával, 12Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívvel részletes képet kapunk a távolabbi dolgokról. Ez hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 2× optikai zoom-mal funkcionál. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles perspektívában mutatja meg a világot. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Ezen SONY okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Az optikai képstabilizátor hozzájárul az éles képek készítéséhez. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Megbízható akkumulátor

Ezen strapabíró SONY mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, garantálja az egy-két napos használatot. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 30 W. Feltöltésére USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Sony Xperia PRO-I fekete Lifestyle
Mobiltelefon Sony Xperia PRO-I fekete Hátoldal

Ezen SONY okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik

A modern SONY mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 11, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. 12 GB rendszermemóriával van ellátva, amely képes kezelni akár a 3D-s játékokat vagy a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók számára 512 GB integrált tárhely áll rendelkezésre, amely felveszi a versenyt még a számítógépekkel is, így nagy mennyiségű adatot tudunk majd tárolni, még a 4K videók sem jelentenek gondot. Ha a telefon memóriája nem lesz elegendő lehetőségünk van bővíteni egy Micro SDXC memóriakártyával.

Ezen SONY mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Így egyszerűen és könnyedén fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológiának hála egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb változata, amely nem csak a műholdas jeleket használja, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen hasznos, ha gyengébb a műholdjel.

Mobiltelefon Sony Xperia PRO-I fekete Csatlakozási lehetőségek (portok)
Mobiltelefon Sony Xperia PRO-I fekete Lifestyle

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó segítségével.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű SONY mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasó egyetlen érintéssel feloldja a telefonod zárolását. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia térhangzást tesz lehetővé több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang sokkal pontosabban és valósághűbben fog terjedni a térben. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amely biztosítja olyan hardverek csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A barométer méri a légköri nyomást, és használható időjárási alkalmazásokhoz, illetve magasságmeghatározásra. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Sony Xperia PRO-I fekete Lifestyle

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, közelségérzékelő és barométer

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

166 × 72 × 8,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

211 g

Paraméterek

Kijelző átmérője
6,5" Kész!
Kijelző felbontása
3840 × 1644 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,5" Kész!
Kijelző felbontása
3840 × 1644 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Mélység kamera felbontása
0,3 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 500 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,84 GHz (2 840 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 888 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 660 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia PRO-I fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia PRO-I černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia PRO-I čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia PRO-I - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia PRO-I - schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ