Akvizice ApF HU Shop roku

Sony Xperia X Fehér

Termékkatalógus
Sony Xperia X Fehér
4,3 9 értékelés
Mobiltelefon - 5.0", IPS Triluminos 1920x1080 kijelző, processzor: Qualcomm MSM8956 Hexa Core 64bit, RAM 3GB, belső memóriája 32 GB-os, microSDXC akár 200 gigabájt, a kamera 23Mpx + 13Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / LTE, microUSB, ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, akkumulátor 2620mAh, Android 6.0
Kód:  SOM0710a2c Termékszám:  1303-0694 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia X Fehér

telefon funkciók

143 mm

le
Sony Xperia X

69 mm

le
Sony Xperia X

7,7 mm

Telefon súlya: 152 g

Úhlopříčka displeje

5.0 "

kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2620 mAh

az akkumulátor kapacitása

MicroSim

nano

SIM-kártya típusa

Rozměry

69 × 143 × 7,7 mm-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

23 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC

memóriakártya-nyílás

Váha

152 g

a telefon súlya

le
Hi-Res Audio
 

Minőségi hangzás

Hi-Res audio-nak és a digitális zajcsökkentőnek köszönhetően optimális hangzásvilággal lehet zenét hallgatni, miközben az összes környezeti interferenciát kikapcsolja.

le
Displej s Full HD rozlišením
 

Fénylő színek

Minden, amit ezen a Full HD képernyőn látsz, fényesebb és élénkebb, a Sony BRAVIA TV-khez kifejlesztett technológiáknak köszönhetően.

le
PS4 Remote Play
 

Folytasd a játékot

A PS4 Remote Play segítségével az okostelefonodról is tudsz csatlakozni a PS4 rendszerhez - és magaddal viheted a játékodat egy másik szobába.


Az új Sony Xperia X sorozat kiváló felszereltségével a csúcsmodellek közé tartozik, nagyon vonzó áron. Ez a modell karcsú megjelenésű enyhén lekerekített élekkel és kiváló, nagy teljesítményű hardver eszközzel, ami hatmagos processzorral és 3 GB memóriával rendelkezik. Továbbá a telefon kiváló minőségű kamerával és előre néző sztereó hangszórókkkal, Clear Audio +, van felszerelve .


Elegancia és hatékonyság

Az Xperia X négyféle színben érhető el , amely tökéletesen kiegészíti a stílusodat. A kifinomult kivitelezésnek és az intuitív kezelésnek köszönhetően, a telefon nélkülözhetetlen társad lesz munka és játék közben is.  Személyes adataid védelmét egy ujjlenyomat-olvasó biztosítja, amely a készülék oldalán található.

Tapasztalat minden szögből

Minőségi Full HD IPS 5" átmérőjű Triluminos kijelző biztosítja a magas képélességet és döbbenetes látványt minden szögből. A Live Colour LED-nek hála szélesebb a színpaletta, így a kijelző gazdagabb, mélyebb és intenzívebb színeket jelenít meg.


Fókuszban a jövő

Az első kamera felbontása 23 megapixel, amely ultra-gyors autofókusszal van felszerelve, így már nem kell aggódnod, hogy elmosódott képek készülnek a gyerekeidről illetve háziállataidról. 

A hibrid automatikus élességállítás számít a mozdulataidra  és hatékonyan csökkenti az elmosódott képek kockázatát. A 13Mpx-es elülső kamera segítségével éles szelfi képeket készíthetsz még gyenge fényviszonyok mellett is.


Kompromisszumok nélküli teljesítmény

A Sony Xperia X támogatást nyújt gyors LTE hálózatokhoz és lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül csatlakozhat WiFi és Bluetooth kapcsolattal. Az Android 6.0 egy rendkívül erős Qualcomm Snapdragon 650 processzorral rendelkezik. A telefonban 64 gigabájt belső memória van, amely akár 128 Gb-os microSD kártyával is bővíthető.


Tartsa fitten az akkumulátort

Míg a legtöbb okostelefon az akkumulátor kapacitásának gyors csökkenésével küzd, az Xperia X akkumulátor élettartama nem probléma. Az úttörő Qnovo adaptív töltés karbantartja az akkumulátort töltés közben. Intelligens energiagazdálkodás gondoskodik az akkumulátor élettartamáról akár két napig is, így nem kell többé állandóan hálózathoz csatlakoztatni a töltőt.


 

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Mélység
7,7 mm Kész!
Súly
152 g Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
23 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
200 GB Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor frekvencia
1,4 GHz (1 400 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia X Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia X White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia X White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia X White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia X White.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ