30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Sony Xperia X Performance Black

Termékkatalógus
Sony Xperia X Performance Black
5 2 értékelés
Mobiltelefon - 5,0" IPS TRILUMINOS 1920x1080, Qualcomm Snapdragon 820 Octa core 64bit-es processzor, RAM 3GB, belső memória 32GB, MicroSDXC akár 200GB, kamera 23Mpx + 13Mpx, vízálló IP65/IP68 szabványnak megfelelően, GPS, NFC, 3G/LTE, microUSB, ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, 2700mAh akkumulátor, gyors töltés, Android 6.0
Kód:  SOM0730a3c Termékszám:  1302-9850 Gyártó honlapja:

Sony Xperia X Performance Black

A telefon jellemzői

143,7 mm

le
Sony Xperia X Performance

70,4 mm-es

le
Sony Xperia X Performance

8,7 mm-es

Telefon súlya: 165 g

Úhlopříčka displeje

5.0"

kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2700 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

nano

SIM-kártya típusa

Rozměry

70 × 144 × 8,7 mm-es-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 GB

belső memória

Typ kamerau

23 Mpx

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC

memóriakártya típusa

Váha

165 g

telefon súlya

le
Hi-Res Audio
 

Minőségi hangzás

Hála a Hi-Res Audio technológiának és a digitális zajcsökkentésnek úgy tudja hallgatni a zenét, ahogy annak hangzania kell, miközben a környezet összes zaját kizárhatja.

le
Displej s Full HD rozlišením
 

Luxus színek

Minden, amit a Full HD képernyőn lát, fényesebb és élénkebb a Sony BRAVIA TV-khez kifejlesztett technológiának köszönhetően.

le
PS4 Remote Play
 

Játék folytatása

A PS4 Remote Play funkcióval csatlakozni tud okostelefonról a PS4 rendszeréhez - és magával tudja vinni a játékot egy másik szobába is.


Az Xperia X Performance kiváló kamerával rendelkezik, ami az eddigi legkisebb, leggyorsabb és legjobb, amit készítettünk. Hála a gyors válaszidőnek, intelligensebb fókusznak és az új adaptív zársebességnek jobb képeket készíthet még a legnehezebb helyzetekben is. Ez a modell karcsú megjelenéssel, enyhén lekerekített élekkel és kiváló, nagy teljesítményű hardverrel rendelkezik, melyért a négymagos processzor és a 3 GB RAM felel. Ezen kívül  a telefon fel van szerelve luxus minőségű kamerával és előlapi sztereó Clear Audio+ hangszórókkal is.


Az elegancia és a hatékonyság társulása

Az Xperia X Performance-t négy színben tervezték, így kiválaszthatja a stílusának megfelelőt. Hála a kifinomult design-nak és az intuitív használatnak, a telefon nélkülözhetetlen társa lesz a munkában és a szórakozásban egyaránt. Adatai védelméhez rendelkezésére áll egy ujjlenyomat-olvasó is, amely a készülék oldalán található.

Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás

Élmény minden szemszögből

A minőségi Full HD Triluminos IPS 5" méretű kijelzője biztosítja a magas képélességet és a lenyűgöző látványt minden szögből. Hála a Live Colour LED technológiának egy szélesebb színpaletta áll rendelkezésre, így a kijelző gazdagabb, mélyebb és intenzívebb színekben pompázik.


Fókuszban a jövő

A 23 Mpx-es kamera ultra-gyors autofókusszal rendelkezik, így már nem kell aggódnia, hogy elmosódott képek készülnek gyermekeiről és háziállatairól.

A hibrid autofókusz továbbá megjósolja a mozdulatait és hatékonyan csökkenti az elmosódott képek készítésének kockázatát.  A 13 Mpx-es előlapi kamera segítségével éles szelfiket készíthet gyenge fényviszonyok mellett is.


Kompromisszummentes teljesítmény

A Sony Xperia X Performance támogatja a gyors LTE hálózatokat, és a vezeték nélküli WiFi és Bluetooth csatlakozást is lehetővé teszi. Az Android 6.0 rendszer folyamatos és gyors működésének alapja egy rendkívül erős processzor, a Qualcomm Snapdragon 820. A telefonban 32 GB belső memória található, mely tovább bővíthető microSD kártyával akár 200 GB-ig.


Az akkumulátor hosszabb élettartamának érdekében

Míg a legtöbb okostelefonra jellemző az akkumulátor gyors merülése, az Xperia X akkumulátornak ezzel nincs problémája. Az úttörő Qnovo adaptív töltés gondoskodik az akkumulátor hosszú élettartamáról, még töltés közben is. Az intelligens energiagazdálkodás biztosítja az akár két napig tartó üzemidőt, így nem kell állandóan áramforrást keresni a töltőhöz.

 

Paraméterek

Kijelző átmérője
5" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
23 Mpx Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
23 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
143,7 mm Kész!
Szélesség
70,5 mm Kész!
Mélység
8,6 mm Kész!
Súly
165 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
23 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
2 700 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
3 GB Kész!
Belső memória
32 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
200 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2,15 GHz (2 150 MHz) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia X Performance Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia X Performance Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia X Performance Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia X Performance-Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia X Performance-Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ