Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony Xperia XA Rose Gold

Termékkatalógus
Sony Xperia XA Rose Gold
4,4 12 értékelés
Mobiltelefon - 5,0 "IPS 1280x720, processzor: MediaTek Helio P10 Octa Core, 2GB RAM, belső memóriája 16GB, microSDXC akár 200 GB-ig, 13Mpx-es kamera, A-GPS, WiFi, Bluetooth, Nano SIM, 3G/LTE, 2300mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  SOM0720a2e Termékszám:  1302-4672 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia XA Rose Gold

A telefon tulajdonságai

143,6 mm

le
Sony Xperia XA

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

66,8 mm-es

le
Sony Xperia XA

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

7,9 mm

Telefon súlya: 138,8 g

Úhlopříčka displeje

5.0 "

átlójú kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2300 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

nano

SIM kártya típusa

Rozměry

143,6 × 66,8 × 7,9 mm

A telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

16 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

13 MPx

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC

memóriakártya-nyílás

Váha

138,8 g

a telefon súlya

le
Až 200 GB místa
 

Több és több hely

Több helyre van szüksége az összes fényképéhez, videójához és zenéjéhez? Az Xperia XA lehetővé teszi, hogy bővítse a memóriát akár 200 GB-ig microSD kártyával.

le
64bitový procesor
 

Hosszabb ideig gyors

Az Xperia XA okostelefon kihasználja a nyolcmagos 64 bites processzort, így nemcsak nagyon gyors és gördülékenyen működő, de kevesebb energiát fogyaszt.


Az új Sony Xperia XA  sorozat kiváló felszereltségű berendezése a csúcsmodellekhez közelít, és mindeközben nagyon vonzó az ára. Ez a modell karcsú megjelenéssel büszkélkedhet enyhén lekerekített éleivel és kiváló nagy teljesítményű hardvereszközökkel, amelyről a nyolcmagos processzor és 2 GB RAM-os rendszermemória gondoskodik. Ezen túlmenően, a telefon fel van szerelve luxuskamerával és kiváló minőségű elülső Clear Audio+ sztereó hangszórókkal.


Éles szélek? Mindez a múlté

Az Xperia XA  az előlap teljes szélességében lenyűgöző kijelzőt kapcsol a sima és íves felületekhez, és éppen megfelelő  méretű, se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Egyszerűen tökéletes. A kijelző lekerekített élei simán olvadnak össze a lekerekített kerethez, ezért a telefon egyaránt kellemes a kéznek és a szemnek.


Élmény minden szögből

A kiváló minőségű HD Ready IPS 5" átlójú kijelző által garantált a nagyszerű látvány minden látószögből. A Mobile BRAVIA Engine 2 új kijelző technológia által élvezhető a tökéletes élesség, jobb kontraszt és élénk színek.

Tökéletesen éles képek

Az Xperia XA fel van szerelve egy hibrid autófókusszal ellátott 13 megapixeles kamerával, amely kimerevíti a történéseket az éles, tiszta képért. A széles látószögű objektívnek hála bárhol megérinthető a felvétel készítése közben, így kijelölheti tárgyat, amire szeretne élesíteni.

A rendkívül érzékeny érzékelő tiszta és éles képeket eredményez még gyenge fényben is, a felvételkészítés törtéhet az elülső vagy hátsó kamerával is.


Kompromisszumok nélküli teljesítmény

A Sony Xperia XA támogatást nyújt a gyors LTE hálózatokhoz,  emellett lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül csatlakozzon WiFi és Bluetooth hálózatokhoz. Az Android 6.0 zökkenőmentes működését egy rendkívül erős MediaTek Helio P10 processzor biztosítja. A telefon 16 GB-os belső memóriájú, bővíthető MicroSD kártyával akár 200 GB-ig.


Akkumulátor hosszú üzemidővel

Hallgasson több zenét, telefonáljon órákig, és maradjon kint ameddig csak akar. Az Xperia XA új típusú akkumulátorának hála elegendő energiája van két napon keresztül normál használat esetén, egy feltöltéssel. Az ultragyors UCH12 töltőnek köszönhetően a telefon 5,5 órán át használható már 10 perces töltés után.


 

Paraméterek

Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
138,8 g Kész!
Kijelző mérete
5" (12,7 cm) Kész!

Alapvető paraméterek

Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
138,8 g Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
200 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia XA Rose Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia XA Rose Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia XA Rose Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia XA Rose Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia XA Rose Gold.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ