A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Xiaomi 14

Sony Xperia XZ - Mineral Black

Termékkatalógus
Sony Xperia XZ - Mineral Black
4,7 23 értékelés
Mobiltelefon - 5.2" IPS 1920 x 1080 kijelző, Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core 64bit processzpr, 3GB RAM, 32GB belső memória, microSDXC -vel akár 256GB-ig bővíthető, 23 MPx hátlapi kamera + 13 MPx előlapi kamera, optikai képstabilizáció, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G/LTE, USB-C, IP68, ujjlenyomat-olvasó, NanoSIM, 2900 mAh-s akkumulátor, Android 6.0 Marshmallow
Kód:  SOM0740a1b Termékszám:  1304-7020 Gyártó honlapja:

Sony Xperia XZ - Mineral Black

A telefon jellemzői

146 mm

Sony Xperia XZ Mineral Black

72 mm

Sony Xperia XZ

8,1 mm

A telefon tömege: 161 g

Úhlopříčka displeje

5,2"

Képátló

Typ operačního systému

Google Android 6.0 Marshmallow

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2 900 mAh

Akkumulátor élettartam

MicroSim

Nano SIM

A SIM kártya típusa

Rozměry

72 × 146 × 8,1 mm

A telefon méretei (Szé × Ma × Mé)

Vnitřní paměť

32 GB

Belső memória

Typ fotoaparátu


23 Mpx + 13 Mpx

Kamera

Připojení

LTE (4G)

A leggyorsabb internet

SD karta

microSD (256 GB-ig)

Memóriakártya-foglalat

Váha

161 g

A telefon tömege

A Sony új koronaékszere - Sony Xperia XZ Mineral Black

Az Xperia XZ új alapokra helyezi, mit várunk el egy igazán jó okostelefontól. A technológiai újdonságok sorát felvonultató készülék profi fényképezőgéppel felérő kamerával, intelligens akkumulátorral és a felhasználóhoz alkalmazkodó funkciókkal büszkélkedhet. Mindehhez tetszetős, továbbfejlesztett külsővel rendelkezik.

Triple Image Sensing Technology
 

Háromszoros pontosságú kamera

A Sony Xperia XZ 23 megapixeles kameráját a hármas képérzékelő technológia támogatja, amely lehetővé teszi a kamera számára, hogy kihívást jelentő környezetben is elemezze a körülményeket és alkalmazkodjon azokhoz, majd éles és színgazdag felvételeket készítsen. A Sony a gyors és pontos működés érdekében lézeres autofókusz technológiával is el lett látva. Elődjéhez hasonlóan a Sony Xperia XZ szintén rendelkezik prediktív autófókusszal. A készülék továbbá 5 tengelyes optikai képstabilizálással, és egy 13 megapixeles előlapi kamerával is büszkélkedhet.

Čtyřjádrový procesor Snapdragon 820
 

Lenyűgöző teljesítmény

A négymagos Qualcomm Snapdragon 820 processzor elegendő teljesítményt biztosít a multimédia, a legújabb játékok számára, valamint az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer futtatásához. 3 GB-nyi tárhelyével a rendszermemória sem marad le. A Sony Xperia XZ Mineral Black okostelefon 32 GB-os belső tárhelye microSD kártyával legfeljebb 256GB-ig bővíthető.

IPS displej se zaobleným sklem
 

Prémium kijelző lekerekített szélekkel

A Sony Xperia XZ egyik legnagyszerűbb tulajdonsága az 5,2 hüvelykes Trilliant Full HD kijelző, amelyet hajlított, 2.5D üveg véd. A kijelző a hagyományos IPS technológiát alkalmazza, amely még erős napsütés esetén is gyönyörűen világos és éles képet mutat. Az LCD réteg és a háttérvilágítás között elhelyezett speciális szűrű hihetetlen kontrasztot, és igazán mély feketét garantál.

Dokonalá ergonomie
 

Tökéletesen az életre tervezve

A Sony Xperia XZ okostelefon nagyszerű kivitelezésével és ideális méretével rendkívül kényelmes kézben tartást biztosít, és tökéletesen elfér a farmer zsebében, vagy egy kisebb női táskában is. A készülék hátoldala nagy tisztaságú ALKALEIDO fémből készült, amely mélyebb és ragyogóbb megjelenést biztosít a telefon számára.

Adaptivní nabíjení
 

Adaptív töltés

A töltés kedvezőtlen hatással is lehet az akkumulátorra, de az Xpera XZ a legtöbb okostelefontól eltérően intelligens töltéssel előzi meg az akkumulátor teljesítményének romlását. Kiismeri töltési szokásaidat és idomul is hozzájuk, így akár meg is duplázhatja az akkumulátor élettartamát.

 

Sony Smart Cleaner
 

Intelligens tisztító

A Sony Xperia XZ okostelefon kiismeri, hogy melyik alkalmazásokat használod a legtöbb alkalommal. A Smart Cleaner automatikusan deaktiválja a nem használt applikációkat, felszabadítva ezáltal a gyorsítótárat, így az okostelefonod mindig optimális sebességgel működhet.

Odolnost proti vodě a prachu
 

Víz- és porálló

Vízálló kialakításának köszönhetően a Sony Xperia ellenáll a mindennapi élet részét képező fröccsenéseknek. Ennek köszönhetően aggodalom nélkül vészelheted át vele a váratlan záporokat is.

 

Paraméterek

Kijelző átmérője
5,2" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,2" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
23 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
146 mm Kész!
Szélesség
72 mm Kész!
Mélység
8,1 mm Kész!
Súly
161 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
2 900 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
3 GB Kész!
Belső memória
32 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia XZ - Mineral Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia XZ Mineral Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia XZ Mineral Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia XZ Mineral Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia XZ Mineral Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ