Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Sony Xperia XZ Platinum

Termékkatalógus
Sony Xperia XZ Platinum
4,7 23 értékelés
Mobiltelefon - 5,2" IPS 1920x1080, Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core 64bit-es processzor, 3GB RAM, belső memóriája 32 GB, MicroSDXC akár 256 GB, a kamera 23Mpx + 13Mpx, optikai stabilizátor, GPS, NFC, 3G/LTE, USB-C, vízálló IP68 szabvány alapján, ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, 2900mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  SOM0740a1d Termékszám:  1304-7012 Gyártó honlapja:

Sony Xperia XZ Platinum

telefon funkciók

146 mm

le
Sony Xperia XZ

72 mm

le
Sony Xperia XZ

8,1 mM

Telefon súlya: 161 g

Úhlopříčka displeje

5,2 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

A Google Android 6.0 Marshmallow

az operációs rendszer típusa

Výdrž akkumulátor

2900 mAh

akkumulátor

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

72 × 146 × 8,1 mM-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

belső memória

Typ kamerau


23 MP + 13 MP

kamera

Připojení

LTE (4G)

leggyorsabb internet

SD karta

microSD (256)

memóriakártya-nyílás

Váha

161 g

súly kézibeszélő

Az IFA 2016 berlini Sony bemutatta az új zászlóshajó Xperia feliratú XZ. Akkor várom, hogy kiváló berendezések és a tökéletes kombinációja a nagy képernyő, a legmodernebb kamerát és számos intelligens funkcióval. Xperia XZ tak například slibuje odolnost vůči vodě a prachu - IP65 a IP68. Hagyományos microUSB helyébe modern C-USB csatlakozó támogatja a gyors töltés. Praktikus funkció is az Adaptive Charging Qnovo hogy folyamatosan állítja a feszültséget. Biztosítva nincs rövidülés az akkumulátor élettartamát. 

Legfontosabb jellemzők

  • ellenáll a víznek és pornak
  • 23Mpx kamera lézer fókusz
  • fém kivitel
  • Hi-Res audio
  • 2.5D ívelt edzett üveg kijelző
  • quad-core processzorral és 3GB RAM
  • USB-csatlakozó C
  • ujjlenyomat-olvasó

Az ideális képernyőméret

Azonban uralja a 5,2 "Triluminos kijelző Full HD felbontással és 2.5D edzett üveg, ami a vége lekerekített élek. A háttérvilágítás használták hagyományos IPS technológia, ami a kijelző ígér egy nagyon tiszta és éles képeket, még erős napfényben is. A tényleges kijelző is használja minden előnyét a kijelzők TV, hogy tudjuk, a BRAVIA. Tehát, például. használt speciális szűrő között helyezkedik el az LCD-réteg és a fény, amely azt eredményezte, hogy a hihetetlen kontrasztot és valódi fekete.

tökéletes Photography

Sony Xperia XZ jön a fejlett kamera. Hátlap magában 23Mpx kamera Tripla kép érzékelő technológia, egy csoport érzékelők a kamera alá. Ezek az érzékelők elemzik, alkalmazkodni, és segít elfog tökéletes képek még nehezebb körülmények között. A kamera továbbá egészíteni egy lézer szkenner gyorsabb és pontosabb fókuszálás. RGBC-IR érzékelőt használunk, hogy pontosan meghatározzák a szín, ami szerint pontosan beállítani a fehéregyensúlyt a forrástól függően jelenetet. Mint a korábbi modellek hiányzik prediktív autofókusz. Természetesen van, akkor az 5-tengelyes optikai stabilizáció vagy 13Mpx kamera előtt.

Nagy akkumulátor élettartamát

Akkumulátor kapacitása 2900 mAh, emellett a már említett támogatja a gyors töltés, és az adaptív töltés Qnovo értékelik a Battery Care funkció, amely biztosítja a nem túltöltést az akkumulátort. A zenekedvelők is jönnek a saját. Top Hi-Res audio biztosít egy nagyszerű zenei élményt nyújt. A csomagolás tartalmaz kiváló minőségű fejhallgató. Van is egy ujjlenyomat-olvasó található, mint a szokásos Sony, az oldalán bekapcsolási gomb.

Négymagos Qualcomm Snapdragon 820 ad elég teljesítményt multimédia, játszani a legújabb játékokat, és zökkenőmentesen és simán fut az operációs rendszer a A Google Android 6.0 Marshmallow. Akkor nem korlátozódik RAM, amelynek kapacitása 3 gigabájt Vnitřní paměť s kapacitou 32 gigabájt budete moci rozšířit o microSD kartu o velikosti až 256 GB.

csodálatos tervezés

Végül meg kell említeni a gyönyörű design. Ideális méret, ami a készülék tökéletes tartást és tökéletesen illeszkedik a nadrágzsebben vagy kis erszényt. Még így is szép fémház fokozza lekerekített élek és a külső anyag kellemes tapintású. Sony Xperia XZ elérhető három feltűnő színben - fekete ásvány, platina, kék és erdő.

Paraméterek

Kijelző átmérője
5,2" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
23 Mpx Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,2" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
23 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
146 mm Kész!
Szélesség
72 mm Kész!
Mélység
8,1 mm Kész!
Súly
161 g Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
23 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2,3 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
2 900 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
3 GB Kész!
Belső memória
32 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia XZ Platinum Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia XZ Platinum. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia XZ Platinum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia XZ Platinum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia XZ Platinum.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ