A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Sony Xperia XZ Premium Deepsea Fekete

Termékkatalógus
Sony Xperia XZ Premium Deepsea Fekete
4,7 28 értékelés
Mobiltelefon - 5.5" IPS 3840x2160 kijelző, processzor: Qualcomm Snapdragon 835 Octa Core 64bit, RAM 4 GB, belső memória 64GB, microSDXC akár 256 gigabájt, 19Mpx kamera, kártyafüggetlen, GPS, NFC, 4G / LTE, USB-C, Android 7.0
166 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  SOM0741a1b Termékszám:  1308-4122 Gyártó honlapja:
Sony Xperia XZ Premium Deepsea Fekete 166 590 Ft Használt raktáron

Sony Xperia XZ Premium Deepsea Fekete

Sony Xperia XZ Premium Deepsea Fekete egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

A telefon tulajdonságai

156 mm

Sony Xperia XZ Premium

77 mm

Sony Xperia XZ Premium

7,9 mm

Telefon tömege: 195 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

átmérőjű kijelző

Typ operačního systému

Google Android 7.0 Nougat

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3230 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

77 × 156 × 7,9 mm-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

19 MP + 13 MP

kamera

Připojení

4G LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC (legfeljebb 256GB)

memóriakártya-nyílás

Váha

195 g

a telefon tömege


Az Xperia XZ Premium a Sony új zászlóshajója. Az egyedülálló tiszta vonalak és az elbűvölő üvegfelületek lebilincselik majd a készülék jövőbeni tulajdonosait. A csúcsminőségű okostelefon egyesíti magában az elegáns megjelenést, ergonomikus kialakítást, a vékony designt és innovatív technológiát. Továbbá, az IP68 tanúsítványnak köszönhetően a készüléknek nem árt az eső, a ráfröccsenő víz vagy a por, még mostoha körülmények között is mindig készen áll a használatra. A telefon ellenállóképességét növeli a Gorilla Glass 5 védőüveg, amely nem csak a kijelzőt, hanem a készülék hátlapját is borítja. - Ez az Xperia XZ Premium.  Mindenre készen áll.


Legfontosabb jellemzők

  • Motion Eye kamera felbontása 19 MP és szuper lassú videó
  • A kijelző 5,5 "4K HDR
  • Vízálló kialakítás - IP68 tanúsítvány
  • Qualcomm® Snapdragon 835
  • Gorilla Glass: 5 - a telefon elő- és hátlapján is
  • Google Android 7.0 Nougat
  • USB-C

Lenyűgöző kijelző

A Sony Xperia XZ Premium az első okostelefon a világon, amelynek 4K HDR kijelzője kivételes színeket és kontrasztot biztosít. A hagyományos kijelzőkkel összehasonlítva a különbség az első pillantásra szembetűnő. A technológiák, amelyeket a Bravia televízióknál alkalmaznak, élénk, intenzív és fényes képeket eredményeznek. A kijelző egyedülálló Triluminos technológiája a színskála mintegy 138% -át vonultatja fel a normál kijelzőkhöz képest. 

Az X-Reality for mobile biztosítja, hogy a kép egésze tökéletesen nézzen ki. Kitölti a hiányzó pixeleket, csökkenti a zajt és javítja a képminőséget. A kisebb felbontású tartalom is remekül néz ki, mivel sokkal jobb minőségre tesz szert.  



Motion Eye kamera

Kompakt fényképezőgép? Arra már nincs is szükség. Az új Motion Eye kamera funkció révén a szuper lassított videofelvétel és a prediktív rögzítés mindent megörökít, még azt is, ami az emberi szem számára láthatatlan. A kivételes képminőség és mozgásérzékelés garantálja a leggyorsabb és legokosabb képfeldolgozást. Számíthatsz a nagyszerű eredményekre, még gyenge fényviszonyok vagy háttérvilágítás esetén is. Tehát a kompakt fényképezőjét nyugodtan otthon hagyhatja a fiókban.


A prediktív hibrid autófókusznak köszönhetően tökéletes, elmosódásmentes, tiszta akciófelvételeket lehet készíteni. Ebben annak is szerepe van, hogy a készülék egy torzításgátló zármegoldással rendelkezik, amely a tárgyakat illetve személyeket természetes valójukban mutatja meg. A manuális fókusz és expozíció szabályozásnak hála még nagyobb alkotói szabadságot élvezhetsz.


Sony Xperia XZ Premium

Alacsony zajszint

Az új képérzékelő Exmor RS 5 × gyorsabb képalkotási képességgel bír, amely élesebb felvételeket eredményez, még akciójelenetek esetében is.

Sony Xperia XZ Premium

Lens Sony G objektív

Az innovatív lens G objektív pontosan rögzíti a legapróbb részleteket és textúrákat is, az egész képet magasabb optikai tisztaság jellemzi.

Sony Xperia XZ Premium

Képfeldolgozás

Még a neves képfeldolgozó processzor BIONZ  is továbbfejleztésre került. Most még pontosabb mozgásérzékelés és gyorsabb képfeldolgozás jellemzi.


Azonnali megosztás

Az elülső kamera felbontása 13 megapixel és kiváló feltételeket biztosít a fényképezéshez gyenge megvilágításnál is. Az érzékelő mérete 1 / 3,06 ", és 22 mm-es nagylátószögű objektíve elegendő fényt biztosít a képek készítéséhez. 

A videókat és képeket azonnal megoszthatod barátaiddal a közösségi média felületein. A Movie Creator átalakítja a fájlokat a megfelelő formátumba. így azonnal megoszthatók. 



A processzor, amely nem ismer korlátokat

Az Xperia XZ Premium mobiltelefon magját a legújabb Qualcomm Snapdragon 835 adja, amely magában foglalja a gigabites csatlakozást biztosító X16 modemet, valamint kiemelkedő grafikus teljesítményt nyújt. Ezért tartozik a processzorok között az abszolút legjobbak közé. Az adatok beolvasása akár háromszor gyorsabb is lehet, mint a hagyományos memóriák esetében, a Universal Flash Storage-nek köszönhetően. Élvezze a villámgyors webböngészést, a folyamatos játékot, a videóközvetítéseket és a páratlan multitaszkingot.

Ha nem elegendő a 64 gigabájtos belső tároló, könnyen bővítenhető microSDXC memóriakártyával, amelynek mérete akár 256 gigabájt is lehet. A készüléák USB-C csatlakozóval is büszkélkedik, amely 10-szer gyorsabb adatátvitelre képes, mint az USB 2.0, az átviteli sebesség 5 Gb / s. Emellett az USB-C reverzibilis, azaz kétoldalas, és nem számít, hogyan használod, mindig elsőre működik.


Kielégíti a zenerajongókat

A zenerajongóknak készült. A Hi-Res Audio gondoskodik a tökéletes hangzásról, mintha a helyszínen lennél. Az Xperia XZ Premium digitális zajszűrő (DNC) technológiát alkalmaz, amely csökkenti a környezeti zajok 98% -át. Az S-Force Front Surround a természetes háromdimenziós hangtér érzetét kelti - a két elülső hangszóró virtuális térhatású hangzást biztosít.

Az automatikus fejhallgató optimalizálás (AHO) elemzi a fejhallgató típusát és megfelelő hangzást biztosít. Az STP rendszer - Virtuális Phone technológia térhatású hangzást hoz létre közvetlenül a fejhallgatón keresztül. Válaszd ki a kedvenc módodat és élvezd a hangzást, mintha csak egy 5.1 hangszóró rendszerrel felszerelt szobában lennél.


Sony Xperia XZ Premium

Alkalmazkodik Hozzád

A Sony Xperia XZ Premium tanul abból, amikor használod a készüléket, még a legapróbb részletekre is odafigyel. Minél több szokásodat felismeri, annál jobban alkalmazkodik hozzád, így válik a használata egyszerűbbé és kényelmesebbé.

Sony Xperia XZ Premium

Smart Stamina

Ez az egyedi funkció figyeli, hogyan használod az akkumulátort a nap folyamán. Képes pontosan megjósolni, meddig tart az akkumulátor töltése. Abban az esetben, ha hirtelen lemerülne, javasoljuk a STAMINA üzemmód bekapcsolását, amely csökkenti az energiafogyasztást és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.


Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
3840 × 2160 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
3840 × 2160 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
19 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Jelző dióda, Rádió, OTG Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
156 mm Kész!
Szélesség
77 mm Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
191 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
1 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
19 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 960fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!
DxOMark pontszám (fő kamera)
83 Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 230 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,45 GHz (2 450 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 835 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 540 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Szeretném kérdezni h, meddig tart ez az ingyenes házhozszállítási akció? És tényleg nem kell-e a futárnak fizetni semmit h, kihozza a megrendelt terméket????? Köszönettel: Benkovics András (Pécsi lakos) (:

Üdvözlöm! Azt szeretném csak tudni h, ha 3000 Ft fölötti értékbe még belefér az ilyen 100 ezres érték arányú termék is????? !!!!!! Köszönettel: Benkovics András (Pécsi lakos)

Üdvözlöm! Látom megint van ilyen ingyenes házhozszállítási akció?? Érdekelne engem h, ez komolyan igaz h, ha, valamit rendelek erről ez oldalról akkor ingyen kihozzák házhoz????!!!!!

Üdv! Azt szeretném csak tudni h, amikor kihozza a futár házhoz a megrendelt terméket akkor kell-e a futárnak valamennyit fizetni????

Üdv: Ez a házhozszállítás tényleg ingyenes ahogy itt olvasom a weboldalon??

Kiegészítők: Sony Xperia XZ Premium Deepsea Fekete
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ