Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sony ZS-PE60B hordozható CD lejátszó, fekete

Termékkatalógus
Sony ZS-PE60B hordozható CD lejátszó, fekete
4,6 10 értékelés
Rádiómagnó - hordozható és klasszikus, akkumulátoros és hálózati, FM (VKV) és AM (SV/MW) tuner, kijelző és mp3 támogatás, teleszkópos antenna és automatikus hangolás, 30 rádió előbeállítás, szín: fekete, tömege: 1,4 kg
Kód:  JW108j9 Termékszám:  ZSPE60B.CET Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony ZS-PE60B hordozható CD lejátszó, fekete

Élvezze a kiváló minőségű zenei élményt stílusos CD lejátszóról, USB csatlakozóval és digitális FM tunerrel. A Boombox kiakítású Sony ZS-PE60 hordozható CD-lejátszó segítségével kedvenc zenéit bárhová magával viheti. A klasszikus energiaellátás mellett akkumulátorosan is működtethető, az FM tuner használatával 26 órán át élvezheti a rádiózást, és akár 9 órányi CD-lejátszást is is biztosít. Az esztétikus design mellett a kristálytiszta hangzás is le fogja nyűgözni.

Legfőbb jellemzők

  • Leállítási időzítő
  • Automatikus hangolás
  • Akár 30 beállítási lehetőség
  • LCD kijelző
  • USB port
  • Fejhallgató kimenet
  • Akkumulátoros működés
  • Teljesítmény: 2×1.1 W

Rengeteg funkció

A függőleges beillesztésű CD lejátszó CD-R/RW lemezeket játszik le MP3 támogatással, és olyan funkciókkal, mint a keverés mód vagy a programozás. Az FM tuner segítségével akár 30 rádióállomás tárolható, három kedvencét pedig egy érintéssel kiválaszthatja. Természetesen az USB port nélkülözhetetlen a külső tárolóból (flashdisk) történő zene lejátszásához. Az MP3-lejátszókhoz vagy a fejhallgató kimenethez történő csatlakozás is audio bemeneten keresztül történik. Szintén hasznos lehet az LCD kijelző, amely az aktuális funkciókat és állapotot mutatja.

További információk:

Méretek:
318 × 156 × 70 mm

Tömeg:
1,4 kg elemek nélkül
1.6 kg elemekkel

Hang:
Hangerőszabályzás: elektronikusan

Támogatott formátumok:
CD-R/RW, CDDA, MP3, WMA

Tuner:
FM: 87,5-108,0 MHz AM: 531-1602 kHz
FM: behúzható antenna AM: beépített antenna
Tárolt állomások: 30 (FM 20 / AM 10)

Energiaellátás:
Az akkumulátor élettartama: FM: kb. 15 óra, CD lejátszás: kb. 2,5 óra

Kimenet:
2 x 1,1 W

Energiafelhasználás:
AC 10 W

 

Paraméterek

Teljesítmény
2,2 W Kész!
Előre beállítható csatornák száma
30 × Kész!
Elem típusa
Ceruza (AA) Kész!
Elemek száma
6 Kész!
Szélesség
318 mm Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
2,2 W Kész!
Előre beállítható csatornák száma
30 × Kész!

Tápellátás

Elem típusa
Ceruza (AA) Kész!
Elemek száma
6 Kész!

Méret & súly

Szélesség
318 mm Kész!
Magasság
156 mm Kész!
Mélység
70 mm Kész!
Tömeg
1,4 kg Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ZS-PE60B hordozható CD lejátszó, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ZS-PE60B černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ZS-PE60B čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ZS-PE60B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ZS-PE60B schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ