Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sony ZV-1F vlogkamera

Termékkatalógus
Sony ZV-1F vlogkamera
5 6 értékelés
+ ajándék ebben az értékben 21 990 Ft Fényképezőgép akkumulátor SONY
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, elektronikus képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, zebra élőkép, elektronikus (EVF) kereső, kijelző mérete 0,30", kijelző felbontása 0,92 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 64 GB, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 6 × 10,5 × 4,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 256 g, akkumulátor, USB kábel és használati útmutató a csomag része
269 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OS080zv2 Termékszám:  ZV1FBDI.EU Gyártó honlapja:
Sony ZV-1F vlogkamera 269 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Sony ZV-1F vlogkamera

Tetszeni fog

Sony ZV-1F digitális fényképezőgép

Próbálsz érvényesülni a streaming világában? Szerelkezz fel egy jobb alternatívával, mint a klasszikus okostelefon! A Sony ZV-1F vloggerkamera megfizethető opció - nem csak a kezdő vloggerek számára. Tökéletes 4K felbontású képet és kiváló minőségű hangfelvételt kínál - a szélvédőnek köszönhetően még rossz időben is hallani fogsz. Az Imaging Edge Mobile+ alkalmazáson keresztül a mobiltelefonodhoz csatlakoztatott Sony ZV-1F digitális fényképezőgéppel az új videók közzététele gyerekjáték. A Sony ZV-1F közvetlenül is csatlakoztatható számítógéphez, és webkameraként is használható. A videók teljesen új dimenzióba kerülnek - a kamera objektívje 20 mm-es ultraszéles látómezővel és automatikus fényerő-beállítással büszkélkedhet. A Sony ZV-1F vloggerkamera tökéletes választás, ha videókat készítesz és feltöltesz a YouTube-ra.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kompakt digitális kamera vlogoláshoz

Maximálisan egyszerű használat bonyolult beállítások nélkül - ez a Sony ZV-1F digitális fényképezőgép. A felpattintható érintőképernyő segítségével mindent egy pillantással láthatsz, és a szemre történő automatikus fókuszálás gondoskodik róla, hogy felkeltse a néző figyelmét. Product Showcase-t is beállíthatsz, ahol a kamera a közvetlenül előtte lévő témára fókuszál, vagy a Bokeh funkcióval elmoshatod a kép hátterét, és professzionális megjelenést kölcsönözhetsz a felvételeidnek.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

4K videók készítése a Sony ZV-1F készülékkel

A Sony ZV-1F digitális fényképezőgéppel 4K minőségben készíthetsz felvételeket. A Full HD felbontású lassított felvételek vlogolására is lehetőség van, és számos szűrővel még jobb képkimenetet biztosít. A Sony ZV-1F vloggerkamera széles, 20 mm-es objektívje mindent elbír. Az eredmény tökéletesen éles videók még gyenge fényviszonyok mellett is.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kristálytiszta hangrögzítés

A kiváló minőségű hang rögzítéséhez a Sony ZV-1F fényképezőgép beépített irányított mikrofonnal rendelkezik, amely mindig tökéletesen tisztává teszi a hangot. A kültéri felvételek készítéséhez a kamera időjárásvédelemmel van ellátva, hogy kiküszöbölje a szél zavaró zaját. A professzionális hangminőség elérése érdekében egy opcionális külső mikrofon csatlakoztatható a Sony ZV-1F fényképezőgéphez.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Oszd meg munkádat a világgal

Az Imaging Edge Mobile+ alkalmazáson keresztül a mobiltelefonodhoz csatlakoztatott Sony ZV-1F digitális fényképezőgéppel az új videók közzététele gyerekjáték. A Sony ZV-1F közvetlenül is csatlakoztatható számítógéphez, és webkamera helyett is használható. Másodperceken belül megoszthatod a videókat a közösségi hálózatokon. Vlogolsz a YouTube-ra? A Sony ZV-1F segítségével egyedi videókat készíthetsz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony ZV-1F részben újrahasznosított műanyagból készült

A Sony a jövőnket tartja szem előtt, és a Road to Zero programon keresztül a nulla környezeti hatású termékek kifejlesztésén dolgozik. A ZV-1F részben újrahasznosított műanyagból, az időjárásálló réteg pedig teljes egészében újrahasznosított poliészterből készült.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Univerzális markolat állvány funkcióval

A Sony GP-VPT2BT markolat megvásárolható a fényképezőgéphez, amely lehetővé teszi a különböző szögekből történő rögzítést, beleértve a függőleges videofelvételt is. A beltéri fotózáshoz biztosan örömmel fogadod, hogy a markolatot pillanatok alatt praktikus állvánnyá alakíthatod.

Paraméterek

Összehasonlít
Tulajdonságok
Állványmenet, Vakupapucs, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Elektronikus Kész!
Bajonett
Bajonett nélkül Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Vakupapucs, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Elektronikus Kész!
Bajonett
Bajonett nélkül Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1" Kész!
Érzékelő felbontása
20,1 Mpx Kész!
Oldalarány
2:3 Kész!
Min. záridő
1/32 000 s Kész!
Maximum záridő
4 s Kész!
Maximum ISO
12 800 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
16 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó felbontása
4K 4:3 (3328 x 2496) Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Objektív típusa
Fix fókusz Kész!
Min. gyújtótávolság
20 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
20 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
20 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
20 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/2 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/2 Kész!
Maximális rekesznyílás
8 Kész!
Bajonett
Bajonett nélkül Kész!

Kereső

Kereső típusa
Elektronikus (EVF) Kész!

Méret & súly

Szélesség
10,5 cm Kész!
Magasság
6 cm Kész!
Mélység
4,6 cm Kész!
Tömeg
256 g Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-BX1 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
360 kép Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, USB kábel, Használati útmutató Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ZV-1F vlogkamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vlogovací fotoaparát Sony ZV-1F. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vlogovací fotoaparát Sony ZV-1F. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ZV-1F Vlogging-Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ZV-1F Vlogging-Kamera.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ