Shop roku 30 dnů na vrácení

Sony ZV-1

Termékkatalógus
Sony ZV-1
5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, kereső nélkül, elektronikus, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW , JPEG és DCF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6 × 10,55 × 4,35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 294 g
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OS080zv1 Termékszám:  ZV1BDI.EU Gyártó honlapja:
Sony ZV-1 322 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

339 630 Ft
Szett megvásárlása

Sony ZV-1

Ajánlott ehhez a modellhez

Kompakt digitális kamera vlogoláshoz

A Sony ZV1 vloggerkamera ideális eszköz minden olyan videós tartalomkészítő számára, aki okostelefonos kameráról professzionálisabb teljesítményt nyújtó kamerára szeretne váltani. A csúcstechnológiát képviselő képalkotási technológiával és intelligens funkciókkal a Sony fényképezőgép kiváló minőségű tartalmakat készít, ráadásul a lehető legegyszerűbb használatot kínálja bonyolult beállítások nélkül. A kamera változtatható LCD kijelzővel rendelkezik a kényelmes szelfik, valamint erőteljes képstabilizátorral a minőségi kültéri felvételek készítéséhez.

A Sony ZV-1 digitális fényképezőgép paraméterei

Vario-Sonnar T f/1,8 - 2,8 (24 - 70 mm) objektív

Érzékelő mérete 1"

Képátló 3"

Maximális videofelbontás 4K

Továbbfejlesztett funkciók: Kihajtható kijelző, 3 irányított mikrofon, képstabilizátor, Bluetooth

A Sony ZV-1 fényképezőgép jellemzői

A Sony ZV-1 fényképezőgép új firmware-frissítése kiváló minőségű élő videót és hangot tesz lehetővé

A Sony ZV-1 digitális fényképezőgéphez már elérhető egy ingyenes firmware-frissítés, amely lehetővé teszi, hogy kihasználd a készülék kiváló minőségű kép- és hangminőségét az élő közvetítéshez. Ezt egy számítógéphez csatlakoztatva teheted meg. Mostantól kihasználhatod a Sony ZV-1 kiváló minőségű beépített mikrofonját és prémium képminőségét, hogy élőben közvetíts a különböző közösségi médiaplatformokon, vagy részt vegyél videokonferenciákon. Ha a Sony ZV-1 kamerát csatlakoztatod a Sony Xperia okostelefonok egyikéhez, akkor élő közvetítést indíthatsz útközben, és az Xperia okostelefont külső kijelzőként használhatod a kommentárok olvasásához és az élő közvetítés megtekintéséhez.

Ez a frissített firmware Windows és Mac operációs rendszerekhez is elérhető. Töltsd leinnen.

Vlogokhoz optimalizált képminőség

Kompakt mérete ellenére a Sony ZV1 vloggerkamera egy hüvelykes Exmor RS CMOS képérzékelővel van felszerelve, amely kiváló képminőséget biztosít éles részletekkel és természetes színvisszaadással. Az érzékelőt egy Zeiss Vario-Sonnar T f/1,8 nagy fényerejű objektív egészíti ki, amely biztosítja, hogy a fókuszban lévő téma tökéletesen kiemelkedjen.

A Sony ZV1 vloggerkamera szebbé varázsol

A Sony ZV1 fényképezőgéppel többé nem kell aggódnod amiatt, hogy milyen lesz a bőröd az objektív előtt. A felvétel során tökéletesen alkalmazkodik minden bőrtónushoz, egészséges és természetesnek tűnő eredményt eredményezve. A lágy bőrhatás 3 lépésben történő aktiválásával láthatóan simább bőrt érhetsz el sminkelés nélkül.

Showcase funkció termékbemutatókhoz

Egyszerűen nyomd meg a gombot a Showcase mód aktiválásához, amelyben a Sony ZV1 digitális fényképezőgép gyorsan az objektív előtt lévő témára fókuszál. Ez a funkció ideális pl. a termékek értékelésekor, amikor a bemutatott tárgy minden fontos részletet tartalmaz.

Univerzális markolat állvány funkcióval

A Sony GP-VPT2BT fényképezőgéphez markolat is beszerezhető, amely lehetővé teszi a különböző szögekből történő rögzítést, beleértve a függőleges videofelvételt is. A beltéri fotózáshoz biztosan örömmel fogadod, hogy a markolatot pillanatok alatt praktikus állvánnyá alakíthatod.

Vezeték nélküli Bluetooth interfész

A markolat vezeték nélküli Bluetooth-interfészen keresztül kommunikál a fényképezőgéppel, így nincs szükség kábelre a csatlakoztatásához. A gombok segítségével könnyen aktiválhatod a felvételt és vezérelheted a zoom funkciót, vagy hívhatod elő az opcionális C1 gomb funkciót.

A Sony ZV-1 fényképezőgép jellemzői

Kristálytiszta hangrögzítés

A kiváló minőségű hang rögzítéséhez a Sony ZV1 fényképezőgép 3 beépített irányított mikrofonnal van felszerelve, hogy a hangod mindig tisztán hallható legyen. Ha kültéri felvételeket szeretnél készíteni, egyszerűen csatlakoztass a készülékhez egy időjárásvédőt a szélzaj kiküszöbölésére. Ha professzionális hangminőséget szeretnél elérni, egy opcionális külső mikrofon csatlakoztatható a kamerához.

Gyors autofókusz automatikus szem- és arcfelismeréssel

A Sony ZV1 fejlett fázisérzékelős autofókuszt használ a zökkenőmentes témakövetés és a különböző gyújtótávolságú pontokra történő gyors fókuszálás érdekében. Az eredmény tökéletesen éles videók még gyors mozgás közben is. Egy intelligens, valós idejű arc- és szemfelismerő funkció is rendelkezésre áll, így a téma mindig tiszta és éles lesz, még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.

Ébreszd fel kreativitásodat a Sony ZV1 fényképezőgéppel

A Sony ZV1 vloggerkamera számos funkciót és képhatást kínál, hogy fokozza a felvételek kreativitását. Készíts lélegzetelállító lassított felvételeket, vagy alkalmazz színkorrekciót vagy stilizált képszűrőket. Ráadásul egy gombnyomással lenyűgöző bokeh-effektust érhetsz el, amely elmossa a kép hátterét, és professzionális megjelenést kölcsönöz a felvételeidnek.

Paraméterek

Összehasonlít
Tulajdonságok
Állványmenet, Vakupapucs, Videóra alkalmas Kész!
Bajonett
Bajonett nélkül Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Vakupapucs, Videóra alkalmas Kész!
Bajonett
Bajonett nélkül Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1" Kész!
Érzékelő felbontása
20,1 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/2 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
12 800 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
24 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó felbontása
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
70 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/1,8 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/2,8 Kész!
Bajonett
Bajonett nélkül Kész!

Méret & súly

Szélesség
10,55 cm Kész!
Magasság
6 cm Kész!
Mélység
4,35 cm Kész!
Tömeg
294 g Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-BX1 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Audio/Video
micro HDMI, Jack 3,5 mm Kész!

Típus és működés

Típus
Családi Kész!

Memória és tárhely

Támogatott video formátumok
H.264, MP4 Kész!

Kimenetek

Audio/Video
micro HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-BX1 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
294 g Kész!
Szélesség
10,55 cm Kész!
Magasság
6 cm Kész!
Mélység
4,35 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ZV-1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ZV-1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ZV1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ZV-1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ZV-1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ