AlzaBoxy Q1 Shop roku

Sörcsapok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Felhasználási terület
KEG hordók
(11)
5l-es hordók
(1)
Szivattyú teljesítménye
2 l/h
50 l/h
-
Funkciók
Állítható nyomás
(1)
Kézi hőmérséklet beállítás
(5)
Választás előre beállított hőmérsékletek közül
(1)
Sörcsapolás
(11)
Szűrés

Megkívántad a csapolt sört? Akkor mielőtt oltanád a szomjad, ügyelj rá, hogy a sört megfelelően csapold. A sörcsap nemcsak a sör kiszolgálását teszi lehetővé, hanem biztosítja annak egyidejű hűtését is. Hogyan választható ki a megfelelő sörcsap? Olvass tovább és nézd meg, mire kell figyelni a sörcsap kiválasztásakor, hogy mindig friss és hűs söröd legyen!

Tovább

Milyen sörcsapok találhatóak a kínálatukban?

Érdemes a sörcsap kiválasztását aszerint végezni, hogy milyen alkalomra és milyen gyakran akarod használni. Sörcsapok kaphatók nagy hordókhoz, kis hordókhoz és még igazán mini méretű tartályokhoz is.

 • Hűtött sörcsapok nagy hordókhoz, amelyek általában 15, 30 és 50 literes literes űrtartalommal rendelkeznek.
 • Sörcsapok kisebb hordókhoz, amelyek űrtartalma leggyakrabban csak 5 liter.
 • Mobil sörcsapok a leggyakrabban használt hordókhoz, azaz a 0,33 l, 0,35 l vagy 0,5 l-es hordókhoz..

Sörcsap hordók számára
Sörcsap hordók számára

Sörcsap 5 literes hordókhoz
Sörcsap 5 literes hordókhoz

Sörcsap - sörtorony
Sörtorony

Egy sörcsap hány csappal rendelkezhet?

Egy sörcsap több csappal is rendelkezhet. A csapok számát a különböző italok számának megfelelően válaszd ki. Csapolhatsz limonádét vagy bort is. Egy közönséges otthoni sörcsap egy vagy két csappal rendelkezik. Ez fedezi az átlagos felhasználók igényeit. Egy éttermi sörcsap azonban akár nyolc vagy több csapot is tartalmazhat.

Nyomás nélkül nem működne a sörcsap. Melyik nyomásfajta a jobb választás a hűtött sörcsapok esetében?

A hűtött sörcsapok két típusra oszthatók a nyomásképzés módja szerint. Éppen a nyomás teszi lehetővé, hogy az ital a hordóból a csapon keresztül a pohárba kerüljön. Melyik típus a legmegfelelőbb választás?

A kompresszoros sörcsapoló ideális az otthoni használatra

A kompresszoros sörcsap nyomást hoz létre úgy, hogy levegőt fúj a italt tartalmazó tartályba. Ezáltal kiválóan alkalmas partikra és egyéb rendezvényekre. Az a tény, hogy nagyon könnyen kezelhető, nagyszerű eszközzé teszi az otthoni használatra. Ne felejtsd el azonban, hogy a megkezdett hordót még aznap el kell fogyasztanod. Másnapra ugyanis elveszíti habzását. Ezért ezeket a modelleket nem ajánljuk professzionális használatra.

 • Egy egyszerűbb működési elv.
 • Nincs szükség nehéz gázpalackra.
 • Otthonra és partikra is alkalmas.
 • A sör elveszti habzását és az általános minősége rosszabb.

Szereted a pasztőrözetlen és szűretlen söröket? Szerezz be egy minőségi nyomásszabályozóval ellátott sörhűtőt

Ha szívesebben nyúlsz a pasztőrözetlen és szűretlen sörök után, akkor a sörhűtő kiválasztásakor válassz körültekintően. Ebben az esetben biztosan nem éri meg spórolnod. A legolcsóbb sörcsapok nem rendelkeznek nyomásszabályozással. A pasztőrözetlen és szűretlen söröknek legfeljebb 3 bar nyomásra van szükségük. Különlegességeket nyomásszabályozás nélkül nem lehet csapolni.

A kompresszor lehet külső, de gyakran látni integrált modelleket is. A beépített kompresszorral ellátott sörcsap könnyen hordozható és könnyen beszerezhető.

Professzionális sörhűtő fókuszban az italok minőségével

A professzionális sörhűtő berendezéseket éttermek vagy kocsmák használják, és szintén nyomást igényelnek. Ezt azonban gázpalackok segítségével hozzák létre. Erre a célra leggyakrabban élelmiszeripari minőségű nitrogént vagy szén-dioxidot használnak. A legjobb megoldás azonban a két gázt kombináló biogáz. A végeredmény a legjobb minőségű ital.

 • Italminőség.
 • Alkalmas nagy mennyiségű sör előállítására.
 • Kocsmákban és éttermekben történő felhasználás.
 • Bonyolultabb összeszerelés és nehéz gázpalackok.

A sörfőző azt tanácsolja: a nitrogén és a CO2 keverékét részesítsed előnyben

Még mindig előfordulhat, hogy egyes üzemek csak nitrogént vagy szén-dioxidot használnak. Ezeknek a gázoknak a külön-külön történő használata azonban egyáltalán nem ajánlott. A CO2 túlságosan telítetté teszi a sört, ami aztán puffadást okozhat. Ha csak nitrogént használsz, a sör elveszti az ízét és gyorsan állottá válik. Ezért a legoptimálisabb a kettő kombinációja.

Ez a kompresszor nélküli sörcsap ízletesebb és jobb minőségű sört eredményez. Mégis jó, ha van kéznél egy kompresszorral ellátott sörcsap arra az esetre, ha kifogy a gáz.

Száraz sörhűtés vagy kontakt hűtés?

A sörhűtőt aszerint válaszd ki, hogy hol és hogyan fogod használni a sörcsapot. A száraz, vagy integrált hűtés alumíniumblokkot használ. Könnyen használható, hordozható és nem igényel vizet. Ugyanakkor több energiát is fogyaszt. A sör vizes hűtése a vízfürdő elvén működik, és kocsmákban és éttermekben használják. Karbantartása és telepítése nehezebb, de hosszú távon jobb.

i

A külső sörhűtést vállalkozások használják. Ilyenkor a vizes sörhűtést célszerű választanod, de találkozhatsz száraz hűtéssel is. A sört körülvevő fürdőben jég keletkezik. A sörcsap ezután adagolja a tökéletesen lehűtött italt.

Milyen egyéb paramétereket kell figyelembe venned a sörhűtő kiválasztásakor?

Ha a legjobb sörhűtő készüléket keresed, akkor érdemes megismerned a többi fontos szempontot is, amit érdemes figyelembe venned.

Sörhűtő teljesítménye: milyen ütemben szeretnél csapolni?

A sörhűtő bizonyos hűtőteljesítménnyel rendelkezik. Ez egy nagyon fontos paraméter, amely meghatározza, hogy hány liter sört képes hűteni a készülék. Eszerint megkülönböztetünk otthoni és professzionális készüléket.

 1. Otthoni sörhűtő sütögetéshez stb. kiegészíthető egy olyan készülékkel, amelynek kapacitása 15-25 liter/óra.
 2. Rendezvényekhez és vállalkozásokhoz egy olyan sörcsap alkalmas, amelynek hűtési kapacitása legfeljebb 50 liter óránként.

A sörfőző azt tanácsolja: ha szeretsz új söröket kipróbálni, jól jön egy bajonett és egy lapos csapolófej

Szeretsz új márkákat kóstolni? Akkor legyen otthon egy bajonett és egy lapos csapolófejed is. A bajonettek könnyen cserélhetők. Így megelőzhetők az esetleges problémák. Figyelem! A kombi bajonett nem helyettesíti az előbb említett két csapolófejet. Nem univerzális. Ez egy különálló típus, amely nem kompatibilis más hordó lezárókkal.

Ha már a hűtésnél tartunk, a sörhűtő a fagyasztóban is használható. Ez a módszer főként egy palack esetében alkalmazható. Nedvesíts be egy törlőkendőt, majd tekerd körbe vele a palackot. Ezután tedd be a fagyasztóba.

Hogyan választható ki a sörcsap az anyaga és a kialakítása tekintetében?

A sörcsapok különböző anyagokból készülnek. A hűtéssel és kompresszorral ellátott sörcsapok általában acélból vagy rozsdamentes acélból készülnek, mivel ezek tartósabb anyagok. Gyakran találkozhatunk részben műanyag szerkezetűekkel is. A professzionális megoldások azonban szinte kizárólag rozsdamentes acélból készülnek. Ha hordozható hűtött sörcsap után kutatsz kompresszorral, akkor még inkább érdemes minőségi konstrukciót keresned. Az olcsóbb anyagokból készült modellek nem biztos, hogy túlélik a gyakori szállítást.

i

Érdekel az otthoni sörhűtő? Mi lenne, ha megpróbálnál otthon sört főzni? Egy otthoni sörfőző a segítségedre lehet.

A sörös hordókat csapra kell verni. Válaszd ki a megfelelő csapolófejet a sörcsap használatához

Egy hűtött sörcsap használatához szükséged van egy csapolófejre is. Többféle típus létezik:

 1. A bajonett a leggyakrabban használt csapolófej. Sörkútnak is nevezik.
 2. A lapos fej a második leggyakrabban használt csapolófej. Gyakran pöcöknek is nevezik.
 3. A kombi csapolófej a legkevésbé használt típus. Félreértés ne essék, ez nem egy univerzális megoldás.
 4. Az 5 literes hordókhoz való csapolófej egy külön típus. Az első három csak a nagyobb hordókhoz való.

Bajonett csapolófej
Bajonett csapolófej

Lapos csapolófej
Lapos csapolófej

Kombi csapolófej
Kombi csapolófej


Csak tiszta csövekből folyik a jó sör: hogyan kell tisztítani a sörhűtő berendezést?

A sörhűtő berendezéseket megfelelően kell tisztítani, beleértve a csöveket is. Ez megakadályozza az egészségre káros mikrobák terjedését, amelyek negatívan befolyásolhatják a sör ízét is. Ezért öblítsed át a sörhűtő berendezést. Ideális esetben minden használat előtt és után fertőtlenítő adapterrel (nem tartozék, külön kell megrendelned). Ne feledkezz meg a csapokról és az csapoló fejekről sem, amelyek szétszedhetők.

Tippek és tanácsok, hogyan készíts sört, mint egy profi

Ha úgy szeretnéd élvezni a csapolt sört, mint a kedvenc kocsmádban, be kell tartanod bizonyos szabályokat.

 1. Gondoskodjon a megfelelő karbantartásról és tisztaságról. Öblítsed át a csöveket, és rendszeresen tisztítsad meg a csapokat és a kiöntőket.
 2. A hordónak legalább egy nappal korábban a csapolás helyén kell lennie, hogy a hordó érlelődhessen. Egy hűvösebb helyiség ideális.
 3. Először üsd fel a hordót, csapold meg kissé, és csak ezután kapcsold be a hűtőberendezést, hogy elkerüld a vezetékek befagyását.
 4. A sört mindig tiszta, hideg pohárba csapold. Így jobban megőrzi a hőmérsékletét és a habját is.
 5. Többféle csapolási stílus létezik. Ha akarod, duplán is csapolhatod a sört. Először a habot, majd a sört.

Olcsóbb sörcsap lenne számodra az ideális? A sörcsapok - használt oldalon remek ajánlatokat találhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sörcsapoló rendszer - hűtéssel, használható KEG hordókkal, szivattyú teljesítménye 50 l/h, 322 W energiafelhasználás, kézi hőmérséklet beállítás, 2 csap, 2 fajta hűtött italhoz, kompresszor nyomása 3,2 bar, hűtőközeg típusa R290, termikus gradiens 10 °C
299 000 Ft

2.
LINDR PYGMY 25/K Green Line Raktáron > 5 db
Sörcsapoló rendszer - kompresszoros, hűtéssel, használható KEG hordókkal, szivattyú teljesítménye 25 l/h, 368 W energiafelhasználás, kompresszor és edény szárító a csomag része, 1 csap, 1 fajta hűtött italhoz, kompresszor nyomása 3,2 bar, hűtőközeg típusa R290, termikus gradiens 10 °C, mérete 368 × 155 × 281 mm (Ma×Sz×H), tömege 16,5 kg
255 540 Ft

3.
HISENSE HBD5A Kérés esetén megrendeljük 2 db
Sörcsapoló rendszer - hűtéssel, szén-dioxiddal, használható 5l-es hordókkal, 60 W energiafelhasználás, CO2 bombák, tisztító készlet és adapter Heineken hordókhoz a csomag része, kézi hőmérséklet beállítás, választható előre beállított hőmérsékletek, 1 csap, mérete 340 × 394 mm (Ma×Sz), tömege 4,9 kg
73 890 Ft

Még több
12 termék
5,0
LINDR KONTAKT 40 Green Line new
Sörcsapoló rendszer - hűtéssel, használható KEG hordókkal, szivattyú teljesítménye 50 l/h, 322 W energiafelhasználás, kézi hőmérséklet beállítás, 2 csap, 2 fajta hűtött italhoz, kompresszor nyomása 3,2 bar, hűtőközeg típusa R290, termikus gradiens 10 °C
299 000 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: LINVZ028
5,0 20×
LINDR PYGMY 25/K Green Line
Sörcsapoló rendszer - kompresszoros, hűtéssel, használható KEG hordókkal, szivattyú teljesítménye 25 l/h, 368 W energiafelhasználás, kompresszor és edény szárító a csomag része, 1 csap, 1 fajta hűtött italhoz, kompresszor nyomása 3,2 bar, hűtőközeg típusa R290, termikus gradiens 10 °C, mérete 368 × 155 × 281 mm (Ma×Sz×H), tömege 16,5 kg
255 540 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LINVZ004
4,8
LINDR Party sörcsap, kézi szivattyús
Sörcsapoló rendszer - kézi, használható KEG hordókkal, mérete 340 × 220 × 55 mm (Ma×Sz×H), tömege 1,43 kg
28 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LINVZ041
Philips Beer Draft System PerfectDraft HD3720/25
Sörcsapoló rendszer - kompresszoros, használható KEG hordókkal, szivattyú teljesítménye 2 l/h, 70 W energiafelhasználás, kompresszor, edény szárító és kijelző a csomag része, 1 csap, mérete 444 × 261 × 494 mm (Ma×Sz×H), tömege 8160 g
164 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIVZ070
4,6 12×
LINDR PYGMY 20/K Green Line new
Sörcsapoló rendszer - kompresszoros, hűtéssel, használható KEG hordókkal, szivattyú teljesítménye 25 l/h, 322 W energiafelhasználás, kompresszor a csomag része, 1 csap, 1 fajta hűtött italhoz, kompresszor nyomása 3,2 bar, hűtőközeg típusa R290, termikus gradiens 10 °C, mérete 32,5 × 18,5 × 31,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 16,5 kg
243 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LINVZ023
5,0
LINDR PYGMY 25 Green Line new
Sörcsapoló rendszer - hűtéssel, szén-dioxiddal, használható KEG hordókkal, 253 W energiafelhasználás, edény szárító a csomag része, 1 csap, 1 fajta hűtött italhoz, hűtőközeg típusa R290, termikus gradiens 10 °C
199 000 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LINVZ024
LINDR PYGMY 35/Kprofi Green Line new - Sörcsapoló rendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
LINDR PYGMY 35/Kprofi Green Line new
Sörcsapoló rendszer - kompresszoros, hűtéssel, használható KEG hordókkal, szivattyú teljesítménye 40 l/h, 368 W energiafelhasználás, kompresszor a csomag része, állítható nyomás, 1 csap, 1 fajta hűtött italhoz, kompresszor nyomása 3,5 bar, hűtőközeg típusa R290, termikus gradiens 10 °C, mérete 380 × 190 × 315 mm (Ma×Sz×H), tömege 20 kg
351 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LINVZ027
LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line, 2x csap, new - Sörcsapoló rendszer
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line, 2x csap, new
Sörcsapoló rendszer - kompresszoros, hűtéssel, használható KEG hordókkal, szivattyú teljesítménye 35 l/h, 345 W energiafelhasználás, kompresszor a csomag része, kézi hőmérséklet beállítás, 2 csap, 2 fajta hűtött italhoz, kompresszor nyomása 3,2 bar, hűtőközeg típusa R290, termikus gradiens 10 °C, mérete 380 × 185 × 335 mm (Ma×Sz×H), tömege 20 kg
Leárazás -9 %
390 000 Ft 430 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LINVZ022
LINDR PYGMY 25/K Green Line new NOSTALGIE csap - Sörcsapoló rendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
LINDR PYGMY 25/K Green Line new NOSTALGIE csap
Sörcsapoló rendszer - kompresszoros, hűtéssel, használható KEG hordókkal, szivattyú teljesítménye 35 l/h, kompresszor a csomag része, 1 csap, 1 fajta hűtött italhoz, kompresszor nyomása 3,2 bar, hűtőközeg típusa R290, termikus gradiens 10 °C, mérete 325 × 185 × 315 mm (Ma×Sz×H), tömege 17,5 kg
360 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LINVZ026
LINDR KONTAKT 40/K Green Line new - Sörcsapoló rendszer
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7
LINDR KONTAKT 40/K Green Line new
Sörcsapoló rendszer - kompresszoros, hűtéssel, használható KEG hordókkal, szivattyú teljesítménye 50 l/h, 391 W energiafelhasználás, kézi hőmérséklet beállítás, 2 csap, 2 fajta hűtött italhoz, kompresszor nyomása 3,2 bar, hűtőközeg típusa R290, termikus gradiens 10 °C, mérete 425 × 230 × 335 mm (Ma×Sz×H), tömege 29 kg
Leárazás -10 %
359 000 Ft 399 000 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: LINVZ029
LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 1x Tap, New - Draft Beer System
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -32 %
349 000 Ft 514 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LINVZ021
HISENSE HBD5A
Sörcsapoló rendszer - hűtéssel, szén-dioxiddal, használható 5l-es hordókkal, 60 W energiafelhasználás, CO2 bombák, tisztító készlet és adapter Heineken hordókhoz a csomag része, kézi hőmérséklet beállítás, választható előre beállított hőmérsékletek, 1 csap, mérete 340 × 394 mm (Ma×Sz), tömege 4,9 kg
73 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 05. 24.
Termékkód: HSNvcp04

Sörcsapok

fagylaltkészítőkHogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...

Sörcsapok

A Sörcsapok kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Sörcsapok – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó sörcsapok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább sörcsapok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb sörcsapok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: sörcsapok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ