Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Soundeus GunMic 01

Termékkatalógus
Soundeus GunMic 01
3,3 3 értékelés
Mikrofon - mobiltelefonhoz, 3,5 mm Jack csatlakozás, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 35 - 18000 Hz, impedancia 2200 Ohm, mute gomb, tok, zajszűrő és állvány a csomag része, alkalmas beszédhez
8 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SNSh01 Termékszám:  GunMic 01 set Gyártó honlapja:

Soundeus GunMic 01

A GunMic 01 szett egy kiváló minőségű kondenzátoros mikrofont tartalmaz kardioid irányirányú jellemzőkkel, továbbá kiegészítők egész sorát, amelyeknek köszönhetően kiváló minőségű hangfelvételt érhetsz el. A csomag tartalmaz például egy deadcat-et is tartalmaz, amely erős szél esetén is kiküszöböli a zajt, ha például a szabadban interjúkat készítesz. Ezenkívül mobiltelefon-tartót is találsz a csomagban, valamint lengéscsillapítót a sokkok kiküszöböléséhez, valamint kábeleket a különböző típusú eszközök csatlakoztatásához. A mikrofon működéséhez nincs szükség akkumulátorra aPlug&Playnek köszönhetően - hiszen a SoundeusGunMic 01 a csatlakoztatott eszközből merít energiát. A mikrofon teste kis tömegű és összességében kompakt kialakítású, amelyet biztosan értékelni fogsz. A teljes készletet kemény védő cipzáras tokban kapod meg.

A Soundeus GunMic 01 mikrofon legfőbb előnyei

  • A Soundeus GunMic 01 kardioid iránytulajdonságokkal rendelkezik, ennek köszönhetően hatékonyan kiküszöböli az oldalról érkező zajokat
  • A mikrofon teste tartós alumíniumból készült
  • A Soundeus GunMic 01 mikrofon elektret kondenzátorral rendelkezik, amely nagy érzékenységet és széles frekvenciatartományt biztosít
  • Nincs szükség akkumulátorra a mikrofon működtetéséhez, mivel a csatlakoztatott eszközről nyeri az áramot (Plug&Play)
  • A mikrofon könnyű hordozhatóságát segíti a kis tömeg és praktikus utazó tok
  • A Soundeus GunMic 01 a felhasználás széles skáláját kínálja a mellékelt TRS és TRRS csatlakozókkal ellátott kábeleknek köszönhetően (használható okostelefonokkal, fényképezőgépekkel, videokamerákkal, hangrögzítőkkel, számítógépekkel és más eszközökkel is)
  • A rezgéscsillapító kialakítás még pontosabb hangfelvételt tesz lehetővé
  • A Soundeus GunMic 01 mikrofont különösen a vloggerek, a YouTuberek, az újságírók, és a publicisták fogják értékelni, illetve mindenki, aki minőségi hangfelvételre vágyik

A Soundeus GunMic 01 mikrofonhoz számos kiegészítő tartozik, amelyet praktikus utazó tokban találsz

A minőségi felvétel elkészítéséhez megfelelő kiegészítőkre van szükség. A Soundeus GunMic 01 mikrofon megvásárlásával mindent megkapsz, amire szükséged lehet, mindezt praktikus, erős, védő cipzáras tokba csomagolva. A kiegészítők között például deadcat-et („macska”) is találsz az erős szélben a zaj kiküszöbölésére, továbbá ütköző is rendelkezésedre áll a fényképezőgép vagy az okostelefon ütközéseinek csökkentéséhez, valamint a csatlakoztatáshoz szükséges kábeleket és más fontos alkatrészeket is itt találod.

A csomag tartalma:

  • Soundeus GunMic 01 mikrofon
  • Deadcat - „macska” erős szél esetén
  • Mikrofontartó
  • Telefon tartó cold shoe-val 
  • Kábel a telefonhoz történő csatlakozáshoz
  • Összekötő kábel (egyéb)
  • Praktikus védőtok

Széleskörű használat a szabadban és otthoni felvételhez

A Soundeus GunMic 01 kondenzátoros mikrofonkészlet TRS és TRRS csatlakozókkal ellátott kábeleket is tartalmaz, amelyekkel a mikrofont csatlakoztathatod okostelefonodhoz, fényképezőgépedhez, videokamerádhoz, hangrögzítődhöz, számítógéphez és sok más eszközhöz.

A Soundeus GunMic 01 mikrofon könnyű, ugyanakkor robusztus és tartós

A Soundeus GunMic 01 mikrofon háza alumíniumból készült, amelynek köszönhetően kis tömege kiemelkedő, így ideális kiegészítője fényképezőgépnek, videokamerának, mobiltelefonnak vagy bármi másnak, amelyen keresztül hangot vagy akusztikus hangszer hangzást szeretnél rögzíteni.

A tartó, amely a Soundeus GunMic 01 mikrofoncsomagban található, állványra szerelhető. Maga az állvány azonban nem része a csomagnak.

A Soundeus GunMic 01 csak azt rögzíti, amit szeretnél

A Soundeus GunMic 01 mikrofon kardioid tulajdonságait és felépítését úgy tervezték, hogy hatékonyan megszüntesse az oldalról érkező zajokat. A hangszóró vagy egy akusztikus hangszer hangja tisztább hangzású lesz még forgalmasabb környezetben is.

A mikrofon nem igényel akkumulátort és áramot

Az elektret kondenzátor mikrofon nem igényel áramellátást, hiszen a Soundeus GunMic 01 csatlakoztatott eszközről veszi fel az energiát. Ezáltal a mikrofon szinte minden olyan eszközzel használható, amely rendelkezik külső mikrofon bemenettel.


Paraméterek

Összehasonlít
Működési elv
Elektret Kész!
Irányjellemző
Kardioid Kész!
Mikrofon típusa
Telefonhoz Kész!
Min. frekvencia
35 Hz Kész!
Max. frekvencia
18 000 Hz Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv
Elektret Kész!
Irányjellemző
Kardioid Kész!
Mikrofon típusa
Telefonhoz Kész!
Min. frekvencia
35 Hz Kész!
Max. frekvencia
18 000 Hz Kész!
Impedancia
2 200 Ohm Kész!
Érzékenység
-38 dB Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
3,5 mm Jack Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Mute gomb Kész!
Csomag része
Tok, Zajszűrő, Állvány Kész!
Alkalmas
Beszéd, Akusztikus hangszerek Kész!

Méret

Szélesség
33 mm Kész!
Magasság
80 mm Kész!
Mélység
22 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
56 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Soundeus GunMic 01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Soundeus GunMic 01. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Soundeus GunMic 01.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ