Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SP DIVE BUOY UNIVERSAL BUNDLE

Termékkatalógus
SP DIVE BUOY UNIVERSAL BUNDLE
Szett - GoPro számára, SP POV Dive Buoy tartót tartalmaz és adaptert: SP Tripod screw adapter
Kód:  OG069v5 Termékszám:  4028017530064

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SP DIVE BUOY UNIVERSAL BUNDLE Megszűnt

SP DIVE BUOY UNIVERSAL BUNDLE

Minden rajongónak, akik GoPro kamerát vagy egy másikat szeretnek használni, tökéletes ajánlatunk van a vízi sportok és búvárkodás céljára. Az SP DIVE BUOY UNIVERSAL BUNDLE készlet fogantyút és adaptert is tartalmaz, amely védi kameráját a víz alatt és ugyanakkor mindig kéznél lesz.

A szett teljesen kompatibilis az összes GoPro akció kamerákkal és a mellékelt adapternek köszönhetően használhatja az SP POV Dive Buoy fogantyút más kompatibilis kamerákhoz is.

Fő előnyök

  • Lehetővé teszi a kamera használatát víz alatt és felszínen
  • Kompatibilis fogantyú GoPro kamerákkal
  • Hosszabbító adapter más márkájú kamerákhoz
  • Búvárkodás lehetősége a fogantyúval akár 40 méterig
  • Kisebb dolgok tárolása a fogantyúban
  • A műanyag fogantyú nem merül el

SP POV Dive Buoy

Az SP POV Dive Buoy fogantyú különösen hasznos a víz alatti vagy a víz feletti forgatásnál. Köszönhetően a műanyag kivitelnek, ha az SP POV Dive Buoy fogantyút elengedi a vízben, akkor a víz felszínén fog úszni. A fogantyú üreges, esetleg vízzel is feltöltheti a semleges felhajtóerő létrehozása érdekében, amely lehetővé teszi a kényelmes búvárkodást. A fogantyúba kis tárgyakat is elhelyezhet, mint például a szobakulcsot.

 

Az SP POV Dive Buoy vízálló 40 méterig. A fogantyú különleges fejjel rendelkezik, amely akár 180 ° fokban is dönthető, és kényelmes hab markolattal (EVA). A csomagban állítható csuklópánt és karabiner is található.

 SP Tripod screw adapter

Az eredeti SP Tripod screw adaptert az SP POV Dive Buoy fogantyúra rögzíti, és így eléri a teljes kompatibilitását szinte az összes kamerával a piacon. Az adapter (1/4 - 20 UNC) menettel rendelkezik, poliamidból és fémből készült.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SP DIVE BUOY UNIVERSAL BUNDLE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SP DIVE BUOY UNIVERSAL BUNDLE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SP DIVE BUOY UNIVERSAL BUNDLE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SP DIVE BUOY UNIVERSAL BUNDLE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ