Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SparkFun Block Intel Edison - ADC

Termékkatalógus
SparkFun Block Intel Edison - ADC
Modul - az Edison hitech elektronikus készlethez , ADC átalakító
Kód:  SEN210a46 Termékszám:  DEV-13046 Gyártó honlapja:
SparkFun Block Intel Edison - ADC Megszűnt

SparkFun Block Intel Edison - ADC

 

A Sparkfun Block az asztali processzorokat is gyártó Intel, Edison elektronikus kitjének egy kiterjesztése. Ez egy nagyon kis számítógép platform, mellyel szórakoztató technológiai kísérleteket és tényleges tervezési munkát is lehet végezni. Az Intel Edison Breakout Board Kit egy kétmagos Intel Atom processzorral hajtott egység, tartalmaz beépített Wi-Fi, Bluetooth modult, 1 GB RAM-ot, 4 GB SSD tárolót, és az egység mérete mindössze 3,5 x 2,5 cm.

Edison ott folytatja, ahol az Intel Arduino abbahagyja, így amikor a Arduino rendszeren megtanulsz elektronikus áramköröket tervezni, és úgy látod, hogy a rendszer teljesítménye már nem lesz elég ahhoz, amire használni akarod - akkor vár téged az Intel Edison.

 

 

Ez a ADC bővítő blokk biztosítja az analóg jelek digitálissá alakítását az Edison  platform I2C adatbusza számára. A modul ADS1015 típusú 12 bites delta-szigma átalakítót tartalmaz analóg multiplexerrel. A multiplexert be lehet állítani, hogy négy vagy egy csatornájú eszközként vagy kétcsatornás differenciál rendszerként működjön. 

Az ADC blokkon levő kapcsolók lehetővé teszik az I2C slave kapcsolat kiválasztását, így négyféleképpen köthető be az I2C slave adatbusz , ami azt jelenti, hogy az Edison akár négy ilyen kártyához is tud egyszerre csatlakozni. A mintavételezési frekvenciája mindössze 2,2 kHz, ami nem alkalmas hangfelvételhez, de bőven elég az alkalmazások vezérléséhez. 

Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
Intel Edison Hi-Tech Electronic szett

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SparkFun Block pro Intel Edison - ADC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SparkFun Block pre Intel Edison - ADC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SparkFun Block pro Intel Edison - ADC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SparkFun Block pro Intel Edison - ADC.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ