A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Sparkfun Block Intel Edison - Alaplap

Termékkatalógus
Sparkfun Block Intel Edison - Alaplap
5 3 értékelés
Modul - az Edison hitech elektronikus készlethez, 2 micro USB
Kód:  SEN210a45 Termékszám:  DEV-13045 Gyártó honlapja:
Sparkfun Block Intel Edison - Alaplap Megszűnt

Sparkfun Block Intel Edison - Alaplap

 

A Sparkfun Block az asztali processzorokat is gyártó Intel Edison elektronikus kitjének egy kiterjesztése. Ez egy nagyon kis számítógép platform, amellyel szórakoztató technológiai kísérleteket és tényleges tervezési munkát is lehet végezni. Az Intel Edison Breakout Board Kit egy kétmagos Intel Atom processzorral hajtott egység, amely beépített Wi-Fit, Bluetooth modult, 1 GB RAM-ot, 4 GB SSD tárolót tartalmaz. Mérete pedig mindössze 3,5 x 2,5 cm.

Edison ott folytatja, ahol az Intel Arduino abbahagyta. Így amikor a Arduino rendszeren megtanul elektronikus áramköröket tervezni, és úgy látja, hogy a rendszer teljesítménye már nem lesz elég ahhoz, amire használni szeretné - akkor az Intel Edison tárt karokkal várja.

 

 

Ez a kiterjesztés az úgynevezett Base Block által biztosított, amelynek segítségével különböző perifériákat képes csatlakoztatni, mint például a billentyűzet, az egér vagy a flash meghajtó. Alapvetően minden olyan eszközt csatlakoztathat ehhez az elektronikus készlethez, amely USB-n keresztül kommunikál. Ez pedig úgy lehetséges, hogy a készlet két micro USB kimenettel rendelkezik, amelyből az egyik még OTG támogatására is képes!

Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
Intel Edison Hi-Tech Electronic szett

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SparkFun Block pro Intel Edison - Base . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SparkFun Block peo Intel Edison - Base. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SparkFun Block pro Intel Edison - Base. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SparkFun Block pro Intel Edison - Base.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ