Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

SparkFun GPIO Bővítő Kártya Intel Edisonhoz

Termékkatalógus
SparkFun GPIO Bővítő Kártya Intel Edisonhoz
5 2 értékelés
Modul - HiTech elektronikus bővítő kártya Edison, GPIO, PWM, UART2 csatlakozások fejlesztése
Kód:  SEN210a38 Termékszám:  DEV-13038 Gyártó honlapja:
SparkFun GPIO Bővítő Kártya Intel Edisonhoz Megszűnt

SparkFun GPIO Bővítő Kártya Intel Edisonhoz

A Sparkfun GPIO Bővítő Kártya az Edison elektronikus készlet bővítése, az első az asztali számítógép processzor gyártójától az Inteltől . Ez egy ultra kis számítógépes platform. Ez egy ultra kis számítógépes platform, amely szórakoztató elektronikai kísérleteket és valódi tervezési munkákat kínál. Intel Edison Board-on egy kétmagos Intel Atom processzor fut, beépített Wi-Fi, Bluetooth, 1 GB RAM, 4 GB SSD tároló, de az összes egység mérete mindössze 3,5 x 2,5 cm.

Edison ott folytatódik, ahol az Arduino véget ért, így amikor a Arduinot megtanulják tervezni és programozni az áramköröket és a teljesítmény nem lesz már elég, hogy komolyabb projecteket készítsenek – akkor a következő lépés Intel Edison.

Ez a kártya biztosítja az összes alapvető GPIO, PWM és UART 2 csatlakozási lehetőséget. Minden GPIO-t 3,3 V-ra vagy VSYS-re állítottak be. Ez a bővítmény hozzáférést biztosít az Intel Edison három ágához is.

A VSYS és a GND prototípusok létrehozására is elérhető. Annak érdekében, hogy a nagyobb energiafogyasztású készülékeket (motorok, relék stb.) vezérelje, szükség van egy külső kapcsolóra.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SparkFun Block pro Intel Edison - GPIO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SparkFun Block pre Intel Edison - GPIO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SparkFun Block für Intel Edison - GPIO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SparkFun Block für Intel Edison - GPIO.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ