Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Rapture

SparkFun valós idejű óra modul (DS1307)

Termékkatalógus
SparkFun valós idejű óra modul (DS1307)
4,5 2 értékelés
- Arduino HiTech elektronikus készlethez
Kód:  SEN111a Termékszám:  BOB-12708

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SparkFun valós idejű óra modul (DS1307) Megszűnt

SparkFun valós idejű óra modul (DS1307)

Az RTC modul (Real Time Clock) DS1307 áramkört használ, hogy nyomon követhesse a folyó év, hónapját, napját és az időt. A modul már összeszerelt és előprogramozott az adott időpontban. Egy kis CR1225 lítium elem szolgáltatja számára az energiát akár 17 éven keresztül. A DS1307 modul az I2C protokolon keresztül érhető el. Az Arduino része egy teszt szett, amely útmutatóként szolgál, ahhoz, hogy hogyan csatlakoztasd a modult a mikroprocesszorokhoz az I2C interfész vagy a BCD  segítségével.

Az Arduino egy szabad szoftveres, nyílt forráskódú elektronikai fejlesztőplatform, arra tervezve, hogy a különböző projektekben az elektronikus eszközök könnyebben hozzáférhetőek, kezelhetőek legyenek. Építhetsz saját prototípusokat, ellenőrző és szabályozó alkalmazásokat, komoly ellenőrző eszközöket különböző érzékelőkkel, vagy akár távirányítású robotot is. És mindezt anélkül, hogy szükséged lenne mélyebb elektronikai ismeretekre. Az Arduino Starter Kit készlet bevezet az elektronika alapjaiba, ahol ki lehet próbálni az Arduino platform képességeit. A csomagban található Arduino elemek segítségével gyorsan megtervezheted saját projektedet és haladéktalanul végre is hajthatod azokat. 


Jellemzők:
Csatlakozás: 2 vezetékes I2C
Óra, perc, másodperc kijelzés
Napok, hónapok, évek
Szökőévek
Pontos naptár 2100-ig
Elemmel
1Hz-es kimeneti csatlakozó
56 bájt elérhető memória

Méretek:
20 x 20 mm-es

 

Megjegyzés:

Az ebben a kategóriában található egyes termékek beszerelése előzetes képzettséget igényelhet.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SparkFun modul reálného času (DS1307). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SparkFun modul reálného času (DS1307). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SparkFun Echtzeituhr (DS1307). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SparkFun Echtzeituhr (DS1307).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ