Sparkfun Multifunkciós Alváz

Termékkatalógus
Sparkfun Multifunkciós Alváz
5 2 értékelés
Építőjáték -
Kód:  SEN310e2 Termékszám:  ROB-12090 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sparkfun Multifunkciós Alváz Megszűnt

Sparkfun Multifunkciós Alváz

 

 

Arduino egy nyílt forráskódú platform, mely egyszerű tervezést és fejlesztést tesz lehetővé programozható elektronikus eszközök számára. Ez tökéletes ahhoz hogy gyorsan prototípusokat hozz létre, eszközök, vezérlők és egyb alkalmazások nélkül, valamint magas szintű szakértői tudást sem igényel. Forrasztás nélkül s egyszerű fejlesztői környezettel valamint programozhatósággal rendelkezik, így könnyedén összeszerelheted a sajátodat.

 

Teszteld a képességeidet

A Sparkfun egy széles választékot ad a termékeiből, amelyeket úgy tervezték, hogy kompatibilisek legyenek az Ardiuno platrfommal. A leg érdekfeszítőbb modellek tartalmaznak robot alvázat. A négy kerék hajtású  - 4WD Kit (ATV) fel vannak szerelve azonos számú hajtóművel amelyek a kerekekhez csatlakoznak. A kerekek átmérője 78 miliméter. AZ alumínium váz könnyű és sok lehetőséget kínál az építéshez. Az alváz egy elemtartóval van felszerelve, amelybe öt AA elem fér bele.



Műszaki adatok:

Készült:

Hi-Tech Electronic szett Arduino

Méretek:
178 mm × 135 mm × 78 mm

Kerék átmérője:
78 mm

 
Megjegyzés:

Az ebben a kategóriában található egyes termékek beszerelése előzetes képzettséget igényelhet.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sparkfun Multifunkciós Alváz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SparkFun Multi-Chassis - 4WD Kit (ATV). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SparkFun Multi-Chassis - 4WD Kit (ATV). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SparkFun Multi-Chassis - 4WD Kit (ATV). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SparkFun Multi-Chassis - 4WD Kit (ATV).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ