Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

SPECK CandyShell telefontok iPhone 6 plusz és 6s plus számára, színtelen

Termékkatalógus
SPECK CandyShell telefontok iPhone 6 plusz és 6s plus számára, színtelen
Védőtok - TPU, tartós és célszerű, enyhe túlnyúlása védi a kijelzőt a törés ellen, a tokban is szinkronizálható és tölthető a telefon
Kód:  SPCK004e3c Termékszám:  73685-5085
SPECK CandyShell telefontok iPhone 6 plusz és 6s plus számára, színtelen Megszűnt

SPECK CandyShell telefontok iPhone 6 plusz és 6s plus számára, színtelen

Védje meg a telefonját ezzel a telefontokkal mely egyben elegáns megjelenést is biztosít neki. Megvédi a telefonját a töréstől és a karcolásoktól. Különleges kialakításának köszönhetően a tok ráhajlik a telefon kijezőjére, melynek köszönhetően akkor sem akorcolódik meg ha azt kijelzővel lefelé helyze le az asztalra. Speciális szabadalmaztatott anyaga egyszerre puha és mégis erős védelet biztosít. Két rétegű kialakításának köszönhetően nem kell többet aggódni a telefonjának a leejtésétől. Megtartja a vékony kialakítását a telefonjának így kézben is tökéletes kényelmet biztosít, olyan érzetet kelt mintha nem lenne semmi sem rajta, sőt még a nadrágzsebbe helyezve sem okoz gondot. 

 


Legfontosabb jellemzői

  • Testre szabott tartós védőburkolat iPhone 6 Plus / 6S Plus készülékekre
  • Kétrétegű szabadalmaztatott technológia
  • Nagymértékben ellenáll a nem kívánt UV-sugárzás által okozott sárgulásnak
  • A tok megőrzi a telefon vékony kialakítását és megvédő azt a sérülésektől
  • Zökkenőmentes hozzáférést biztosít az összes gombhoz
  • Certified katonai szabvány alapján készült (MIL-STD-810G)

 

Elegancia és funkcionalitás

 

A továbbfejlesztett lágy kialakítású burkolattal rendelkezik amely a sarkok felé egyre keményedik. A különleges katonai szabványnak is megfelel  melynek köszönhetően kiváló védelmet biztosít magas hőmérséklet, ütés, és megnyomódás ellen. Ezen felül vékony kialakításának köszönhetően megőrzi az iPhone karcsúságát. A tok védi a a telefon összes gombját. és a telefon anélkül is tölthető valamint hallgatható rajta zene hogy a tokot le kéne venni.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPECK CandyShell pro iPhone 6 plus/6s plus bezbarvý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SPECK CandyShell pre iPhone 6 plus/6s plus bezfarebný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPECK CandyShell für iPhone 6 plus / 6s plus farblos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPECK CandyShell für iPhone 6 plus / 6s plus farblos.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ