Shop roku Akvizice ApF HU

Speck Presidio Glitter Rose iPhone 7 csillogó rózsaszín

Termékkatalógus
Speck Presidio Glitter Rose iPhone 7 csillogó rózsaszín
Védőtok - karcsú és praktikus, a fedél enyhén túlnyúlik a képernyőn, egyszerű telepítés, lehetőséget biztosít a készülék töltésére és szinkronizálására a tok eltávolítása nélkül
Kód:  SPCK004e3h Termékszám:  79989-5978
Speck Presidio Glitter Rose iPhone 7 csillogó rózsaszín Megszűnt

Speck Presidio Glitter Rose iPhone 7 csillogó rózsaszín

Tökéletes tok az iPhone 7 IMPACTIUM -hoz, olyan technológiát alkalmaz, amely megvédi a telefont a sérülésektől zuhanás közben. Mindez két rétegnek - egy belső és egy külső IMPACTIUM rétegnek köszönhető, amely ellenáll az erőhatásnak. Az elvégzett tesztek alapján a tok ellenáll a leesésnek 3 méter magasságból. Ezen felül a Speck gyártó cég szabadalmaztatta a kijelző védelmi rendszert, amely minimalizálja a kár bekövetkezésének kockázatát a készülékben, miközben a képernyős felére esik. Minden Speck márkájú termék kiváló minőségű és a karcállóság, vegyszerállóság és precíziós megfogás tesztelve van.

Ezen túlmenően, Presidio Clear speciális réteget tartalmaz, ez karcálló, de az anyag, amelyből készült ellenáll az UV-sugárzásnak, így a tok csak enyhén megsárgul, ha tartós fény hatásnak van kitéve. A Presidio sorozat a legvékonyabb tagja a Speck gyártó cég kollekciójának.

Legfontosabb jellemzők

  • Ez elnyeli az ütést
  • UVálló, nem sárgul
  • Minden oldalról védelmet biztosít
  • Védelem a hátoldali kamera számára (Rear View Camera)
  • Vékony formai kialakítás
  • Karcállóság
  • Pontos és jól tapadó hangerőszabályozó gombok
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Speck Presidio Glitter Rose iPhone 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Speck Presidio Glitter Rose iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzhülle Speck Presidio Glitter Rose iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle Speck Presidio Glitter Rose iPhone 7.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ