Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sphero 2.0

Termékkatalógus
Sphero 2.0
4,1 31 értékelés
Robot - távvezérlés Bluetooth segítségével (30 méteres hatótávolság), maximális sebesség: 2 méter másodpercenként, LED, iOS/Android/Windows operációs rendszert futtató telefonokhoz
Kód:  DDV2001 Termékszám:  S003RW1

Sphero 2.0

A Sphero 2.0 egy úgynevezett "mágikus gömb", amely intuitív módon vezérelhető Android, iOS vagy Windows operációs rendszert futtató okostelefonról, illetve tabletről. A Sphero a szórakozás új dimenziójába repíti Önt. Merüljön el a játékok birodalmában. Ez a mágikus gömb szinte minden akadályt képes legyőzni, vízálló, sőt, a víz felszínén még úszni is képes. A Sphero minimális méretű, így kényelmesen elfér a hátizsákban vagy a kabátja zsebében. Bárhová magával viheti.

A játék élménye

A Sphero a szórakozás egy teljesen új módját kínálja. Ezeket az élményeket játékos valóságnak hívják manapság. A Sphero 2.0-hoz ráadásul már most több mint 30 különféle játékot találtak ki, és ezekből egyre több lesz, ami még több izgalmat jelent. A mágikus gömböt ugráló zombik elleni harcra, golfozáshoz és lovagláshoz is lehet használni. Ha azonban ez nem lenne elég, akkor kitalálhat egy saját játékot is vele.

le
Orbotix Sphero 2.0
le
Ovládání Orbotix Sphero 2.0

Könnyű kezelhetőség

A Sphero Bluetooth technológia segítségével csatlakozik a vezérlő eszközhöz (okostelefon vagy tablet). Így a játék harminc méteren belül minden mozdulatunkra reagál majd. A mágikus gömb kialakítása kifejezetten ellenálló, még a víz sem tehet benne kárt. De nem árt neki a kosz, a por, a hó és a homok sem. Ha piszkos lesz, egyszerűen mossa meg tiszta vízzel. A Sphero különleges LED technológiával lett felszerelve, amely lehetővé teszi a színének a megváltoztatását. Tápellátását Li-Pol akkumulátor biztosítja, amely több mint egy órás üzemidőt enged meg.

A mágikus gömb

  • Forradalmi újítás a szórakozásban
  • Kompatibilis az iOS, Android, Windows okostelefonokkal
  • Változtatja a színét
  • Vízálló
  • Kompakt méret
le
Orbotix Sphero 2.0
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero 2.0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sphero 2.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero 2.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero 2.0.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ