AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Sphero Chariot Black

Termékkatalógus
Sphero Chariot Black
Védőfólia - kétkerekű kocsi a Sphero 2.0 robotlabdához
Kód:  DDV2005j Termékszám:  ACH01BK1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sphero Chariot Black

Egészítse ki a saját Sphero robotlabdáját ezzel a kétkerekű kocsival az Ön által kiválasztott színben. A műanyag Sphero Chariot kocsi rengeteg új szórakozási lehetőséget kínál Önnek a Sphero 2.0 robotlabdájával. A tartónak köszönhetően egy kamerával ellátott mobiltelefont vagy egy kamerát is el tudunk helyezni a kocsira, és így a Sphero-t átváltoztathatjuk kémrobottá. A kocsi felülete kompatibilis a LEGO játékokkal, így semmi sem akadályozza meg Önt abban, hogy bármilyen típusú építményt hozzon létre rajta. Természetesen a kocsival versenyezhet a barátai ellen is. Adjon a saját Sphero-jának új játszási, mozgási és megjelenési lehetőségeket.

A Sphero 2.0 egy forradalmian új "mágikus labda", amely okostelefon vagy tablet segítségével irányítható, és mindezt azok billentésével, megérintésével és mozgatásával. A Sphero nem csak egy guruló labda, hanem a szórakozás egy újabb dimenziója, amely a hihetetlenül élvezetes játékok világába sodorja Önt. A Sphero új lehetőségeket kínál a játékra és az új élményekre - az úgynevezett továbbfejlesztett valóságos játékra. A virtuális játék interaktívvá válik a való világgal. A Spheroval kiterjesztett valóság a szórakozás teljesen új világát nyitja meg.

A következőhöz tervezték:
Sphero 2.0

Jellemzők:
Műanyag kocsi
Tartó a telefonhoz
Kompatibilis a Lego játékokkal

A kivitelezés színe:
Fekete

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero Chariot Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sphero Chariot Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero Chariot Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero Chariot Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ