Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Sphero Nubby Cover Sárga

Termékkatalógus
Sphero Nubby Cover Sárga
4,2 7 értékelés
Védőfólia - -
Kód:  DDV2005 Termékszám:  ANC01YE1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sphero Nubby Cover Sárga Megszűnt

Sphero Nubby Cover Sárga

Tedd Sphere-edet a legstrapabíróbb off-road modellé a választásod szerinti szín kombinációban. Az Orbotix Sphere Nubby vízálló borítás stratégiai előnyt nyújt a nehéz terepeken, mint a kavics, a víz vagy a beton, sőt megvédi a Sphere-t a karcolásoktól vagy sérülésektől is a játék során. Választhatsz a kék, sárga, vagy narancs színű változat közül. Adj Sphere-ednek egy új lehetőséget a játékokra, mozgásra és sebességre.

A Sphere 2.0 egy forradalmian új "mágikus golyó", mely okostelefonon vagy tableten keresztül ösztönösen vezérelhető eldöntéssel, érintéssel és ringatással. A Sphere nem csupán egy gördülő labda, hanem a szórakozás egy új dimenzióját is jelenti, ahol belemerülhetsz a világ legszórakoztatóbb játékaiba. A Sphere a játék egy csodálatos új módját és új élményeket kínál az ún. kiterjesztett valóság segítségével. A virtuális játékok egyre interaktívabbá válnak a valós világgal. A kiterjesztett valóság Sphere teljesen megváltoztatja majd, ahogy eddig játszottál.

Műszaki adatok:

Ehhez a termékhez készült:
Sphere 2.0

Jellemzők:
Vízálló borítás
Különböző típusú terepekre is alkalmas - víz, kavics, beton

Színek:
Sárga

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero Nubby Cover Yellow. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sphere Nubby Cover Yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero Nubby Cover gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero Nubby Cover gelb.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ