Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sphero Ollie

Termékkatalógus
Sphero Ollie
4,5 13 értékelés
Robot - okos, oktató, vezérlés: mobillal és tablettel, Android és iOS alkalmazás támogatása, programozás: rajz, blokk és haladóknak, mobilalkalmazás és fényeffektek, játék magassága 8,13 cm,
Kód:  DDV2001d Termékszám:  1B01ROW Gyártó honlapja:

Sphero Ollie

 
Drone Orbotix Ollie

Forradalmi játék Ollie Drone

Drone Ollie egy forradalmian új játék, ami nagyszerű szórakozást és adrenalin tapasztalatokat. Úgy tervezték, az egész család használja, hogy tényleg mindenki minden korosztály számára. Tudod lőni vele a helyszínen, sodródó vagy leküzdeni az akadályokat, hogy önállóan is. 

 
Drone Orbotix Ollie

Úgy tervezték, hogy a sebesség

Ollie célja a sebesség és utazhatnak sebességgel akár 22 kilométer per óra.Ott van egy csomó előre trükkök közvetlenül a gyártótól. A többi eszköz különbözik, hogy ez lehetővé teszi, hogy beprogramozza a trükköket a szabadidő, majd megoszthatja azokat másokkal. Ve tmě vás pak uchvátí barevným LED podsvícením.

 
Drone Orbotix Ollie

Robusztus minden terepre

Mivel Ollie készült rendkívül tartós polikarbonát, így egyaránt használható kül- és beltéren a megfelelő mezőbe. A nagy előnye az a lehetőség, hogy kicseréljék bizonyos elemek, mint például gumiabroncsok és dísztárcsák által különböző terepeken.Fedő és gumiabroncsokat tartalmazza az alap csomag és sok más alkatrészek szabadon lehet külön megvásárolni.

 
Drone Orbotix Ollie

Hosszú akkumulátor-élettartam

Díky integrovanému akumulátoru si užijete až 60 minut ničím nerušené hraní na jedno nabití. Ürítése után kényelmesen fel a mellékelt USB-kábel segítségével. Drone Orbotix Ollie megáll minden akadályt.

 
Drone Orbotix Ollie

kifinomult vezérlő

A művelet segítségével történik a okos telefon vagy tabletta.Ezek támogatják az összes eszköz az Android és iOS. Eszközök közötti kommunikáció útján történik a Bluetooth 4.0 és egy sor legfeljebb 30 méter.Így játék közben használhatja igazán nagy teret anélkül, hogy az a kapcsolat minőségét. Vannak szabadon hozzáférhető alkalmazások az iTunes App Store és a Google Play. 

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Vezérlés
Mobillal, Tablettel Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Játék magassága
8,13 cm Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Programozás gyerekeknek

Vezérlés
Mobillal, Tablettel Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Játék magassága
8,13 cm Kész!
Programozás típusa
Rajz, Blokk, Haladóknak Kész!
Speciális funkciók
Mobilalkalmazás, Fényeffektek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sphero Ollie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero Ollie . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sphere Ollie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero Ollie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero Ollie.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ