Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8/7

Termékkatalógus
Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8/7
Telefon tok - az ikonikus iMac G3 ihlette, kétrétegű védelem, a fokozott védelem érdekében a tok egy kissé a képernyőre hajlik, tökéletesen illeszkedik és védelmet nyújt a legsérülékenyebb részek számára, töltés és szinkronizálás lehetősége a tokban
Kód:  RI075d2c4 Termékszám:  054CS24404 Gyártó honlapja:

Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8/7

Védd a mobilodat a(z) Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8/7 használatával. Ez egy hátsó borítás, ami kialakításával és ellenálló felépítésével lehetővé teszi a(z) Apple iPhone 7 Plus és iPhone 8 Plus állapotának megőrzését. A védőburkolat anyaga műanyag és tpu. A TPU nagyfokú szilárdsága, ütésállósága és rugalmassága végett ismert. A műanyag fokozott kopásállósága nyomán közkedvelt. Értelemszerűen nem lehetetleníti el a töltéshez történő hozzáférést. A mobiltok kemény, emiatt talán nehézkesebb lehet a felhelyezése, de utána szilárdan fog tartani.

A(z) Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8/7 védőtok legfőbb jellemzői

  • Tartós védelem a(z) Apple iPhone 7 Plus és iPhone 8 Plus mobil számára
  • A tok szilárdsága tökéletesen tartja a telefont
  • Anyaga: Műanyag és tPU

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8/7
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8/7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8/7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8/7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8/7.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ