A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8 Plus/7 Plus

Termékkatalógus
Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8 Plus/7 Plus
Telefon tok - az ikonikus iMac G3 ihlette, kétrétegű védelem, a fokozott védelem érdekében a tok egy kissé a képernyőre hajlik, tökéletesen illeszkedik és védelmet nyújt a legsérülékenyebb részek számára, töltés és szinkronizálás lehetősége a tokban
Kód:  RI075d2c12 Termékszám:  055CS24410 Gyártó honlapja:
Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8 Plus/7 Plus Megszűnt

Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8 Plus/7 Plus

Védd a telefonodat a(z) Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8 Plus/7 Plus használatával. Ez egy hátsó védőburkolat, ami modern kidolgozottságával és ellenálló konstrukciójával lehetővé teszi a(z) Apple iPhone 8 Plus és iPhone 7 Plus állapotának megóvását. A tok alapanyaga műanyag és tpu. A TPU szilárdsága, tartóssága és magas hőmérsékleten is megőrzött rugalmassága révén népszerű. A műanyag kopás- és ütésállósága következtében kedvelt. Talán mondani sem kell, hogy nem nehezíti a töltő porthoz való hozzáférést. A mobiltok kemény, emiatt nehezebb lehet a felrakása, de utána szilárdan fog tartani.

A(z) Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8 Plus/7 Plus védőtok legfőbb jellemzői

  • Garantált védelem a(z) Apple iPhone 8 Plus és iPhone 7 Plus mobil számára
  • A merev tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz
  • Anyaga: Műanyag és tPU

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8 Plus/7 Plus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8 Plus/7 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Classic C1 Graphite iPhone 8 Plus/7 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Classic C1 Graphit iPhone 8 Plus / 7 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Classic C1 Graphit iPhone 8 Plus / 7 Plus.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ