Shop roku Akvizice ApF HU

Spigen Flip Armor Rose Gold

Termékkatalógus
Spigen Flip Armor Rose Gold
Védőtok - iPhone 7 Plus-hoz, lehajtható tartó a tok alján, hitelkártyák tárolására, könnyű kezelés, töltés és szinkronizálás is lehetséges a tokkal
Kód:  SP003c2g12 Termékszám:  043CS20821 Gyártó honlapja:

Spigen Flip Armor Rose Gold

Többé nem kell állandóan magával vinnie pénztárcáját, ha szüksége van néhány kártyára útján! A Spigen Flip Armor egy védőtok a telefonjának, melynek alsó részén egy diszkrét irattartót helyeztek el. Ezt a részt úgy alakították ki, hogy alkalmas két hitel-, vagy egyéb kártya elhelyezésére. A rendkívüli telefonok, mint például kétségtelenül az iPhone 7 Plus, ugyanolyan hatékony védelmet érdemel, mint bármely más telefon. Ezért a belső rész a legújabb ütésállló technológiával került kialakításra.

Legfontosabb jellemzők

  • A kártyák biztonságos tárolása a tok hátuljában
  • Prémium ütődés elleni védelem
  • A kiálló éleknek köszönhetően nem karcolódik a kamera és a kijelző
  • Követi az iPhone 7 Plus körvonalait
  • Töltés és szinkronizálás a tokban
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Flip Armor Rose Gold iPhone 7 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Flip Armor Rose Gold iPhone 7 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Flip Armor Rose Gold iPhone 7 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Flip Armor Rose Gold iPhone 7 Plus.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ