Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SPIGEN Tough Armor - fekete

Termékkatalógus
SPIGEN Tough Armor - fekete
4,7 3 értékelés
Védőtok - Samsung Galaxy S7 Edge készülékhez, a tok kb. 1,5 mm-rel a kijelző fölé nyúlik, tökéletesen illeszkedik és védi a legérzékenyebb pontokat a sarkokon, megfelel a MIL-STD 810G 516.6 katonai szabványnak, töltési és szinkronizálási lehetőség a tokban
Kód:  SP005a8z3h Termékszám:  556CS20045 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SPIGEN Tough Armor - fekete

A kifinomult kidolgozású SPIGEN Tough Armor védőtok tökéletes védelmet nyújt a mobiltelefonod számára. A sikeres márka védőtok-termékcsaládjának ezen tagja egy fontos újdonsággal érkezik: támogatja a Qi szabvány szerinti vezeték nélküli töltést.

További fontos jellemzői közé tartozik elsősorban a légpárnás technológia, amely egy további védőréteg biztosításával elnyeli az ütéseket és a rázkódást, így védi a telefont a sérülésektől. 

Védelem kompromisszumok nélkül

Tökéletesen illeszkedő kialakításának köszönhetően a védőtok nem rejti el a telefon vonalait, így tökéletesen kiemeli a készülék megjelenését. A tok két részből áll, rendkívül strapabíró TPU és polikarbonát kombinációjából készült.

Az intelligens kialakításnak köszönhetően minden port és vezérlőgomb könnyen hozzáférhető. Rendkívül hasznos funkció a töltőbemenetet eltakaró fedél. A hangszóró tökéletesen működik, a tok a legcsekélyebb mértékben sem korlátozza a funkciók használhatóságát. Végül pedig meg kell említeni az egyedülálló designt, mely kiemeli a készülék eredeti megjelenését és egyedi stílust kölcsönöz neki.

Legfontosabb jellemzők

  • Szénszálas mintázatú felület
  • Légpárnás technológia
  • A gombok és a portok szabadon hozzáférhetők
  • Tökéletes védelmet nyújt az esések ellen
  • Megfelel a MIL-STD 810G-516.6 katonai szabványnak
  • Stílusos design
 

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Beépített támaszték Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Beépített támaszték Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Tough Armor Black Samsung Galaxy S7 Edge. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SPIGEN Tough Armor Black Samsung Galaxy S7 Edge. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Tough Armor Black Samsung Galaxy S7 Edge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Tough Armor Black Samsung Galaxy S7 Edge.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ