Shop roku Akvizice ApF HU

SPIGEN Rugged Armor - Fekete

Termékkatalógus
SPIGEN Rugged Armor - Fekete
4,8 5 értékelés
Telefon tok - légpárnás technológia, kijelző fedele fölé nyúlik 1,3 mm-rel, elnyeli az ütéseket és a rázkódást, könnyű telepítés és eltávolítás, megfelel a MIL-STD-810G 516,6 katonai szabványnak
Kód:  SP007s4p Termékszám:  K03CS20615 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SPIGEN Rugged Armor - Fekete

 

 

Védelmezd szeretett telefonod ezzel a minimalista jegyben készült SPIGEN védőtokkal. A Rugged Armor kollekciójába tartozó tok egyrétegű TPU anyagból készült, amelynek köszönhetően rugalmas, erős, és legfőképpen ellenálló kivitelezésű. Speciális felülete egyszerűvé teszi a telefon tartását, amely így nem tud kicsúszni a kezedből. A védőtok légpárnás technológiája elősegíti az ütések és esések okozta rázkódások elnyelését. A tok meghaladja a telefon képernyőjét 1,3 mm-rel, így elől is védi készüléked.

A fő előnyök

  • Légpárnás technológia
  • Pontos kivágások megtartják készüléked funkcionalitását
  • Különleges, texturált felület
  • Egyrétegű TPU-ből készült
  • Megfelel a MIL-STD-810G 516.6 katonai szabványnak

A tökéletes társ

A tok kialakítása rendkívül vékony, így nem gyarapítja sem a telefon súlyát, sem annak méretét. Másik vitathatatlan előnye a könnyű felhelyezés és eltávolítás. A terméken egyébként kivágások vannak jelen a telefon csatlakozói számára, így teljes funkcionalitása akkor is megmarad, ha éppen rajta van a tok.

 

Paraméterek

Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SPIGEN Rugged Armor - Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Rugged Armor Black OnePlus 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SPIGEN Rugged Armor Black OnePlus 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Rugged Armor Black OnePlus 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Rugged Armor Black OnePlus 3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ