Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7/8

Termékkatalógus
Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7/8
5 4 értékelés
Védőtok - Air Cushion technológia, a védőtok 1,3 mm-rel a kijelző fölé nyúlik, elnyeli az ütéseket és a rázkódásokat, a védőtok könnyen felhelyezhető és eltávolítható, megfelel a MIL-STD 810G-516.6 katonai szabványnak
Kód:  SP050h2002 Termékszám:  042CS21491 Gyártó honlapja:
Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7/8 Megszűnt

Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7/8

A fekete színű Spigen Rugged Armor Extra Black védőtok maximális védelmet nyújt az iPhone 7/8 mobiltelefonja számára. Ez az ellenálló védelem két részből áll, amelyek magas minőségű és szilárd anyagokból tevődnek össze. Ezek az anyagok gondosan lettek kiválasztva annak az érdekében, hogy maximális biztonságot nyújtsanak a rázkódások, a véletlen leejtések, a kulcstól származó horzsolások ellen és így tovább. A tok nagyon precízen készült, így nem gátolja a telefon csatlakozóihoz való hozzáférést és ezáltal a tokból sem kell kivenni. A gombok védelme a telefon oldalain minden megnyomáskor mindig megbízható. A tok kivitelezése úgy van kialakítva, hogy összhangban legyen az iPhone 7/8 mobiltelefonok kivitelezésével.

A Spigen Rugged Armor Extra védőtok főbb jellemzői

  • A telefon precízen illeszkedik ebbe a fekete színű védőtokba
  • Rendkívül hatékony Air Cusion a sérülékeny részek védelme érdekében
  • Zökkenőmentes hozzáférés a csatlakozókhoz
  • Megfelel a katonai szabványnak
  • A védőtok sarkai a fokozott védelem érdekében TPU-ból készültek
  • A gombok védelme minden megnyomáskor mindig megbízható
  • Maximális kompatibilitás az iPhone 7/8 mobiltelefonokkal

Ellenállóbb, mint valaha

Ez az iPhone védőtok megfelel a MIL-STD 810G -516.6 katonai szabványnak, amely több igényes tesztből tevődik össze. A fő tesztek közé tartozik az ellenállás az eséssel szemben, a változás a hőmérséklet növekedése vagy csökkenése során és az ellenállóképesség vizsgálata.

Szinte az egész telefont megvédi

Bármikor előfordulhat, hogy a telefonra felhelyezett védőtok nem akadályozza meg a kijelző károsodását, de ez a védőtok kivételes. Az összes oldalon körülbelül másfél milliméterrel a kijelző fölé nyúlik, úgyhogy ha sík vagy kissé egyenetlen talajra esik, akkor megakadályozza a talajjal való érintkezését.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7/8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Rugged Armor Extra Black iPhone 7/8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Rugged Armor Extra Schwarz iPhone 7/8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Rugged Armor Extra Schwarz iPhone 7/8.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ