A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

SPIGEN Slim Armor Gunmetal iPhone 6/6S

Termékkatalógus
SPIGEN Slim Armor Gunmetal iPhone 6/6S
4,0 6 értékelés
Telefon tok - beépített flip-állvány, két darabos konstrukció, katonai bizonylat, ellenálló leesés esetén
Kód:  SP003c2b9q1k1 Termékszám:  SGP11605 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SPIGEN Slim Armor Gunmetal iPhone 6/6S

Extra védelmet szeretnél biztosítani iPhone 6 Plus/6S Plus mobiltelefonodnak? Válaszd a katonai minősítménnyel rendelkező SPIGEN Slim Armor Gunmetal védőtokot. Egy rendkívül vékony és mégis nagyon ellenálló polikarbonát tokról van szó. Két részből áll, amelyből az egyik egy különleges levegőréteg, amely segít megvédeni a telefont leesés vagy egyéb sérülés esetén. Természetesség a kiemelkedő védelem a karcolások ellen. 

A SPIGEN Slim Armor Gunmetal védőtok másik vitathatatlan előnye a nagyon kellemes felület és a precíz kivitelezés, amit rögtön felhelyezés után értékelni fogsz. A védőtok nem korlátoz semilyen kábel- vagy konnektor bemenetet. Könnyedén feltehető és levehető. 

Jól jön a beépített flip-állvány, amely tovább bővíti a tok lehetőségeit.

Fő előnyök

  • Mobiltelefon extra védelme
  • Katonai bizonylat
  • Fokozott ellenállás az esések és a karcolások ellen
  • Könnyű kezelhetőség
  • Zavartalan hozzáférés a csatlakozókhoz

Miért kell a védőtok

A  mobiltelefonok védelme már az első készülékek óta foglalkoztatja az embereket. Most, az érintőképernyős telefonok világában az igények csak még nagyobbak lettek. Nem csak arról van szó, hogy eldugjuk a telefont egy bőr vagy textil tokba. Bejövő hívás esetén fontos, hogy minél hamarabb hozzférjünk készülékünkhöz.

A mobiltelefon védőtok nélküli használata nem kifizetődő dolog. Már néhány hét vagy hónap használat után megjlenhetnek az apró karcolások, repedések és egyéb kozmetikai hibák. Pont ezért készült ez e védőtok nagyon ellenálló polikarbonátból. Mivel vékony és könnű, nem töri meg a telefon vonalait. Bejövő hívás esetén a mobil rögtön kéznél van. Ha pár hónap használat után összehasonlítunk egy tok nélküli és egy tokban hordott mobiltelefont, rögtön láthatjuk, ki a győztes.

Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SPIGEN Slim Armor Gunmetal iPhone 6/6S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Slim Armor Gunmetal iPhone 6/6S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SPIGEN Slim Armor Gunmetal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Slim Armor Gunmetal iPhone 6/6S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Slim Armor Gunmetal iPhone 6/6S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ