Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

Spigen Slim Armor Gunmetal Google Pixel

Termékkatalógus
Spigen Slim Armor Gunmetal Google Pixel
Védőtok - integrált flip-állvány, kétrészes összeállítás, katonai tanúsítvánnyal, esés álló védelem
Kód:  SP050b37 Termékszám:  F14CS20900 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Slim Armor Gunmetal Google Pixel Megszűnt

Spigen Slim Armor Gunmetal Google Pixel

Extra védelmet szeretnél biztosítani mobiltelefonodnak? Válaszd a SPIGEN Slim Armor Gunmetal rendkívül vékony és mégis nagyon ellenálló védőtokot, amely katonai szabvánnyal rendelkezik. Két részből áll, amelyből az egyik egy különleges levegőréteg, amely segít megvédeni a telefont leesés vagy egyéb sérülés esetén, a hátsó rész TPU-ból készült a kerete pedig polikarbonátból. A SPIGEN Slim Armor készülék könnyű védelmet garantál a készülék számára, ráadásul nem toxikus védelmet. További előnye a rendkívül kellemes tapitású felület és a precíz kialakítás. A védőtok nem akadályozza a töltőkábel és amás vezetékek csatlakozását, vagy a multimédiás eszközök felhasználását. A beépített kipattintható állvány is a felhasználó örömére szolgálhat, és a tok további felhasználási lehetőségét is bővíti. Természetesség a kiemelkedő védelem a karcolások ellen.

Spigen Slim Armor Gunmetal Google Pixel készülék mobiltokjának fő előnyei

  • Extra okostelefon védelem
  • MIL-STD 810G-516.6 katonai szabvány
  • Karcok elleni védelem, leesés elleni védelem
  • Könnyű fehasználás
  • Nincs blokkoló nyílás
  • Praktikus kipattintható állvány - kényelmes videonézés és képnézegetés

Miért érdemes a Google Pixel okostelefonhoz készült védőborítást használni?

A Google Pixel mobiltelefon védőtok nélküli használata nem kifizetődő dolog. Már néhány hét vagy hónap használat után megjelenhetnek az apró karcolások, repedések és egyéb kozmetikai hibák. Pont ezért készült ez e védőtok nagyon ellenálló polikarbonátból. Mivel vékony és könnű, nem töri meg a telefon vonalait. Bejövő hívás esetén a mobil rögtön kéznél van. Ha pár hónap használat után összehasonlítunk egy tok nélküli és egy tokban hordott mobiltelefont, rögtön láthatjuk, ki a győztes.

Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Slim Armor Gunmetal Google Pixel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Slim Armor Gunmetal Google Pixel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Slim Armor Gunmetal Google Pixel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Slim Armor Gunmetal Google Pixel.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ