30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Spigen Slim Armor Gunmetal Samsung Galaxy Xcover 4

Termékkatalógus
Spigen Slim Armor Gunmetal Samsung Galaxy Xcover 4
Telefon tok - Samsung Galaxy Xcover 4 telefonhoz, kemény, műanyag, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, integrált tartó, gumírozott felület, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis
Kód:  SP050b38a Termékszám:  585CS21819 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Slim Armor Gunmetal Samsung Galaxy Xcover 4

Szeretne extra védelmet biztosítani a mobiltelefonjának? Válassza a SPIGEN Slim Armor védőburkolatot, amely katonai minősítéssel is rendelkezik. Ez egy rendkívül erőteljes duál tok, amely két részből áll. A hátsó házrész TPU anyagból készült, a keret anyaga pedig polikarbonát. A SPIGEN Slim Armor tok könnyű és biztonságos védelmet garantál a készülékének. A másik előnye a gyönyörű szép megjelenése és a precíz kivitelezése. Használatát az első pillanattól fogva értékelni fogja azonnal a telefonra helyezés után. A védőtok nem takarja el a kábel bemenetet vagy csatlakozót. Felhelyezése és eltávolítása rendkívül egyszerű. A beépített dönthető állvány amely a tok hátulján található tovább növeli a tok használatának lehetőségeit.

Spigen Slim Armor Gunmetal főbb előnyei

  • Extra védelem a mobiltelefonnak
  • Katonai tanúsítvány
  • Fokozott védelem az esések és a karcolások esetére
  • Könnyű kezelhetőség
  • Nem blokkolja a csatlakozót bemenetét 
  • Praktikus dönthető állvány (pl. kényelmes a videók, képek megtekintéséhez)

Miért válassza ezt a védőtokot a mobiljára?

A mobiltelefon védőtokok szinte az első mobiltelefonok megjelenése óta jelen vannak. Manapság, amikor rendkívül nagy divatnak örvend az érintőképernyős mobiltelefon, a védőtokokra megnövekedett az igény. Ez már azonban nem csak arról szól, hogy bőr, szövet vagy más anyagú tokba rejtse a telefonját. Ettől még ha valaki esetleg felhívja Önt, nem szabad, hogy a tok megakadályozza az egyszerű válaszadást.

A készülék tok nélküli használata sajnos nem kifizetődő, mivel a telefonján így néhány hét vagy hónap használat után kis repedések, karcolások és egyéb kozmetikai hibák keletkezhetnek. Éppen ezért a védőburkolatot kemény polikarbonát anyagból készítették. A vékony és könnyed tok egyáltalám nem zavaró a mobiltelefon kinézete vagy tapintása szempontjából. Ha valaki hívja, lehetősége van azonnal válaszolni, hiszen a telefonja mindig kéznél van. Néhány hónap múlva hasonlítsa össze a saját mobiltelefonját, amelyen védőtok volt egy tok nélkül használt készülékkel, az eredmény magáért beszél.

 
 

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag, Gumi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Szín
Szürke Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag, Gumi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Szín és motívum

Szín
Szürke Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spigen Slim Armor Gunmetal Samsung Galaxy Xcover 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Slim Armor Gunmetal Samsung Galaxy Xcover 4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Slim Armor Gunmetal Samsung Galaxy Xcover 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Slim Armor Gunmetal Samsung Galaxy Xcover 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Slim Armor Gunmetal Samsung Galaxy Xcover 4.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ