Shop roku Akvizice ApF HU

SPIGEN Thin Fit Black

Termékkatalógus
SPIGEN Thin Fit Black
4,4 5 értékelés
Védőtok - iPhone 6 Plus/ 6S Plus számára, ultravékony, elegáns tok, tökéletesen követi a készülék keskeny és lekerekített vonalait, egyszerű felhelyezés és levétel
Kód:  SP003c2b9q1l6 Termékszám:  SGP11638 Gyártó honlapja:

SPIGEN Thin Fit Black

Szeretnél iPhone 6 Plus/ 6S Plus telefonodnak extra védelmet nyújtani? Válaszd a SPIGEN Thin Fit Black védőtokot, amelyet egyenesen ezekhez a mobiltelefon-modellekhez terveztek. Egy polikarbonátból készült, rendkívül vékony és ugyanakkor nagyon ellenálló tokról van szó. A védőtok elsőrangú védelmet nyújt mobilodnak a karcolásokkal szemben.

A SPIGEN Thin Fit Black védőtok másik vitathatatlan előnye a kellemes felszíne és a precíz kialakítása. Már felhelyezésekor meggyőződhetsz erről. A védőtok nem takarja a kábelek vagy csatlakozók számára kialakított bemeneteket. Egyszerűen felhelyezhető és levehető.

Amennyiben szeretnéd megelőzni a fölösleges karcolásokat, és szeretnéd, hogy a mobilod olyan maradjon, mintha új lenne, a polikarbonát védőtok beszerzése mindenképp megéri.

Fő előnyök

  • Extra védelem a mobiltelefonnak
  • Növeli a karcolásokkal szembeni ellenállóságot
  • Nagyon ellenálló és könnyű
  • Könnyen kezelhető
  • Nem fedi le a bemeneteket

Miért válassz védőtokot a mobilod számára?

A mobiltelefonok védelme már a régebbi készülékek esetében is fontos volt. Manapság, az érintőképernyős mobiltelefonok elterjedésével még nagyobb jelentőséggel bír. Már nem elég, ha a mobilt egyszerűen belehelyezzük egy bőrből, textilből vagy más anyagból készült tokba. Ha hívás érkezik be, akkor hosszú ideig tarthat, míg kiveszed a tokból a telefont.

A mobiltelefon tok nélküli használata nem biztos, hogy jó megoldás, mivel már néhány hetes használat után apró repedések, karcolások és egyéb esztétikai hibák jelenhetnek meg rajta. Éppen ezért ezt a védőtokot nagyon szilárd polikarbonátból tervezték. Ha valaki felhív, a mobil rögtön kéznél lesz. Amennyiben néhány hónap múlva összehasonlítanál egy tokkal ellátott és egy tok nélküli mobiltelefont, világos, melyik lenne a győztes.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Thin Fit Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SPIGEN Thin Fit Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Thin Fit Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Thin Fit Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ