A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

SPIGEN Thin Fit fekete

Termékkatalógus
SPIGEN Thin Fit fekete
4,7 10 értékelés
Telefon tok - Nexus 5X
Kód:  SP007s1m Termékszám:  SGP11756 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SPIGEN Thin Fit fekete

Extra védelmet szeretnél telefonod számára? Akkor válaszd a SPIGEN Thin Fit fekete színű védőtokját, kifejezetten eme mobil számára készítve. Vékony, mégis tartós polikarbonátból készült. Hatékonyan védi telefonod a karcolódásoktól.

További előnyei a kellemes megjelenése, és precíz tervezése. Nem akadályozza meg a csatlakozók használatát, felhelyezése és eltávolítása hihetetlenül egyszerű.

Ha meg akarod védeni a telefonod a karcoktól és egyéb sérülésektől, hogy minél tovább újnak tűnjön, megéri megvásárolni eme terméket.

Főbb előnyök

  • Extra védelem a mobiltelefon számára
  • Javítja a karcállóságot
  • Rendkívül tartós és könnyű
  • Könnyű kezelhetőség
  • Nem akadályozza meg a csatlakozók használatát

Miért pont ő?

A telefonok védelme mindig is fontos volt, azonban most, hogy a mobilok többsége érintőképernyős, az igény a jó és megbízható tokokra növekvőben van. Többé már nem csak arról van szó, hogy szimplán belerakjuk a telefont egy bőrből vagy anyagból készült tokba, hanem sokszor fontos, hogy azonnal tudd fogadni a hívásokat, és ne kelljen kibányászni rejtekhelyéről az eszközt.

A használattal pedig a telefon értéke romlik, mivel pár héttel, hónappal megvásárlása után felfedezed az apró repedéseket, karcolásokat. Ezért készítették el ezt az erős polikarbonát tokot. A vékonyságának és alacsony súlyának köszönhetően nem zavar bele a telefon eredeti kinézetébe. Ha valaki hív, rögtön kézbe veheted. Ezért ha pár hónapnál tovább szeretnéd, hogy a telefonod jól is nézzen ki, tudod, mit kell tenned.

 
 

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Tömeg
35 g Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Tömeg
35 g Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SPIGEN Thin Fit fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Thin Fit Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SPIGEN Thin Fit Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzhülle SPIGEN Thin Fit Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle SPIGEN Thin Fit Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ