Shop roku Akvizice ApF HU

Spigen Thin Fit Gold iPhone 7 Plus/8 Plus

Termékkatalógus
Spigen Thin Fit Gold iPhone 7 Plus/8 Plus
Védőtok - ultravékony, elegáns védőtok, tökéletesen lemásolja a készülék keskeny és lekerekített formáit, a védőtok könnyen felhelyezhető és eltávolítható
Kód:  SP050h2010 Termékszám:  055CS22239 Gyártó honlapja:
Spigen Thin Fit Gold iPhone 7 Plus/8 Plus Megszűnt

Spigen Thin Fit Gold iPhone 7 Plus/8 Plus

Tulajdonában van egy precíziós okostelefonnak, de nem szeretné elrejteni az elegáns kialakítását szilikon tokkal vagy egyéb, nem megfelelő móddal? Akkor a megfelelő választás az Ön számára ez a Thin Fit védőtok. Ez a védőtok nagyon kifinomult és egyértelműen nem csökkenti az iPhone 7 Plus/8 Plus pontosságát. Maga a védőtok kemény polikarbonátból készült, amelyen egy bonyolult motívum található. Mivel az új iPhone mobiltelefonok teljesen új funkciókkal vannak ellátva és az egyik közülük a védőtokkal való párosítás, ezért a Spigen Thin Fit támogatja a vezeték nélküli töltést és a védőtokra való emlékezést.

A Spigen Thin Fit Gold védőtok főbb jellemzői

  • A védőtok polikarbonátból készült, amelyen egy motívum található
  • Vezeték nélküli töltés és a védőtok szinkronizálása az okostelefonnal
  • Maximális kompatibilitás az iPhone 7 Plus/8 Plus okostelefonnal
  • Precíz kivitelezés arany színben
  • A védőtok nagyon vékony és minimális a tömege

A Thin Fit Gold egyszerű, de kiváló minőségű

Ahhoz, hogy a telefon ne csússzon ki a kezéből, a védőtok hátoldalán egy csúszásgátló motívum található és ezen felül a vastagsága is minimális. A pontos kivágások gyors és egyszerű hozzáférést biztosítanak az összes csatlakozóhoz és gombhoz.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Thin Fit Gold iPhone 7 Plus/8 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Thin Fit Gold iPhone 7 Plus/8 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit Gold iPhone 7 Plus/8 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit Gold iPhone 7 Plus/8 Plus.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ