Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Spigen Thin Fit Rose gold iPhone 7

Termékkatalógus
Spigen Thin Fit Rose gold iPhone 7
4,8 4 értékelés
Védőtok - iPhone 7 Plus, elegáns tok, tökéletesen követi a készülék keskeny és lekerekített formáját, egyszerű felhelyezés és levétel
Kód:  SP003c2f10 Termékszám:  042CS20429 Gyártó honlapja:
Spigen Thin Fit Rose gold iPhone 7 Megszűnt

Spigen Thin Fit Rose gold iPhone 7

Extra védelmet szeretne biztosítani mobiltelefonjának? Válassza a SPIGEN Thin Fit védőtokot. Ez egy rendkívül vékony, mégis rendkívül ellenálló polikarbonát tok. A védőtok prémium védelmet nyújt mobiltelefonjának a karcolások ellen.

A SPIGEN Thin Fit védőtok további vitathatatlan előnye a nagyon kellemes felülete és a precíz kialakítás. Ezt azonnal értékelni fogja a felhelyezés után. A védőtok nem gátolja a hozzáférést a konnektorokhoz vagy a bemenetekhez. Könnyen felhelyezhető és eltávolítható.

Ha meg szeretné óvni készülékét a felesleges karcolásoktól, és új állapotban szeretné tartani, akkor megéri beszerezni a polikarbonát tokot.

 

A legfontosabb előnyei

  • Extra védelem a mobiltelefon számára
  • Növeli a karcállóságot
  • Rendkívül tartós és könnyű
  • Könnyű kezelhetőség
  • Nem gátolja egyik bemenetet sem

Miért használjon védőtokot mobiltelefonjára

A mobiltelefon védelmét már az első készülékektől fogva fontosnak tartották. Manapság, amikor az érintőképernyős mobiltelefonok nagy népszerűségnek örvendenek, az igény a védelemre megnőtt. Már nem csupán arról van szó, hogy a mobilt elrejti egy bőr, szövet vagy egyéb tokba. Ha valaki hív önnek, sokkal tovább tart, mire a telefonhoz jut.

A mobiltelefont használni önmagában, védelem nélkül nem kifizetődő. Már pár hét vagy hónap használat után megjelennek az első repedések, karcolások és egyéb kozmetikai hibák. Pont emiatt tervezték a védőtokot nagyon kemény polikarbonátból. A vékonyságának és a kis tömegének köszönhetően nem zavarja a mobiltelefon vonalait. Ha hívást kap, rögtön kéznél van a telefon. Ha néhány hónap után összehasonlítja a telefon külsejét védőtokkal és anélkül, egyértelmű, hogy ki lesz a győztes.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Thin Fit Rose gold iPhone 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Thin Fit Rose gold iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit Rose gold iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit Rose gold iPhone 7.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ