A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Spigen Tough Armor - pezsgő arany

Termékkatalógus
Spigen Tough Armor - pezsgő arany
5 4 értékelés
Védőtok - iPhone 6 / 6S, kétrészes szerkezet, katonai tanúsítvány, törésálló
Kód:  SP003c2b9q1m2 Termékszám:  SGP11613 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Tough Armor - pezsgő arany

A SPIGEN Tough Armor, iPhone 6/6S készülékekere való védőtokja tökéletes védelmet nyújt készülékednek. Kiváló kialakítása a telefon minden körvonalát védi, kinézetét pedig még lenyűgözőbbé teszi. Anyaga a rendkívül ellenálló TPU és polikarbonát kombinációja. Általában egy irányíthatatlan esés következtében a készülék a sarkára esik, az ezt követő esetleges törést pedig a sarkok megerősítésével igyekezett kiküszöbölni a gyártó.

Az okos kialakítás minden nyíláshoz és porthoz könnyű hozzáférést biztosít, ráadásul beépített állvánnyal is rendelkezik. A hangszóró szabadon marad, így hangja akkor is kristálytiszta lesz, ha nem veszed le a telefonról a védőtokot. Végül, de nem utolsó sorban, a tok egyszerű, ugyanakkor végtelenül elegáns kialakítása feldobja amúgy is szemrevaló telefonod kinézetét, így mind a design, mind a védelem érdekében határozottan ajánlott beszerezned ezt a kiváló minőségű terméket!

 

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
TPU Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Beépített támaszték Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
TPU Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Beépített támaszték Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Tough Armor Champagne Gold iPhone 6/6S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SPIGEN Tough Armor Champagne Gold iPhone 6/6S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Tough Armor Champagne Gold iPhone 6/6S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Tough Armor Champagne Gold iPhone 6/6S.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ