30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

SPIGEN Thin Fit Hybrid Black iPhone 6/6S

Termékkatalógus
SPIGEN Thin Fit Hybrid Black iPhone 6/6S
4,0 1 értékelés
Telefon tok - kemény, gumírozott felület, műanyag
Kód:  SP003c2b9q1v Termékszám:  SGP11730 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SPIGEN Thin Fit Hybrid Black iPhone 6/6S

Szeretnéd biztosítani iPhone 6/6S mobiltelefonod számára az extra extra védelmet? Válaszd a SPIGEN Thin Fit védőtokot, amely pont erre a telefontípusra készült. Egy rendkívül vékony, mégis ellenálló polikarbonát tokról van szó, amely felülmúlhatatlan védelemt nyújt telefonodnak a karcolások ellen.

A SPIGEN Thin Fit Hybrid Black tok másik vitathatatlan előnye a kellemes tapintású felület és a precíz kivitelezés, amit azonnal a felrakás után értékelni fogsz. A védőtok nem akadályozza semmilyen csatlakozó bemenetét, könnyedén felrakható és levehető.

Ha szeretnéd mobilodat újszerű állapotban tartani és megóvni a felesleges karcolásoktól, megéri beszerezned ezt a polikarbonát telefontokot.

Fő előnyök

  • A mobiltelefon extra védelme
  • Javítja a karcállóságot
  • Rendkívül ellenálló és könnyű
  • Könnyű kezelhetőség
  • Nicsenek kortlátozva a csatlakozók
  • Csúszásgátló felszín

Miért kell a védőtok

A  mobiltelefonok védelme már az első készülékek óta foglalkoztatja az embereket. Most, az érintőképernyős telefonok világában az igények csak még nagyobbak lettek. Nem csak arról van szó, hogy eldugjuk a telefont egy bőr vagy textil tokba. Bejövő hívás esetén fontos, hogy minél hamarabb hozzférjünk készülékünkhöz.

A mobiltelefon védőtok nélküli használata nem kifizetődő dolog. Már néhány hét vagy hónap használat után megjlenhetnek az apró karcolások, repedések és egyéb kozmetikai hibák. Pont ezért készült ez e védőtok nagyon ellenálló polikarbonátból. Mivel vékony és könnyű, nem töri meg a telefon vonalait. Bejövő hívás esetén a mobil rögtön kéznél van. Ha pár hónap használat után összehasonlítunk egy tok nélküli és egy tokban hordott mobiltelefont, rögtön láthatjuk, ki a győztes.

 
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SPIGEN Thin Fit Hybrid Black iPhone 6/6S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Thin Fit Hybrid Black iPhone 6/6S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SPIGEN Thin Fit Hybrid Black iPhone 6/6S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Thin Fit Hybrid Black iPhone 6 / 6S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Thin Fit Hybrid Black iPhone 6 / 6S.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ