Shop roku Akvizice ApF HU

SpinRemote - Távírányító

Termékkatalógus
SpinRemote - Távírányító
4,0 1 értékelés
Távirányító - vezeték nélküli, gesztusvezérlés, 360°-ban infravörös, Bluetooth 4.0, Wi-Fi (SPIN applikáció), iOS 8.0 /Android 4.3 operációs rendszerekkel kompatibilis, tápellátás: 2x AA
Kód:  SDC1A Termékszám:  SDC-1

SpinRemote - Távírányító

A SpinRemote egy forradalmian új távirányító, melynek segítségével könnyedén irányíthatod otthonodban lévő okos háztartási készülékeidet, gesztusok használatával. A készülék egy 360°-os infravörös adóval, Bluetooth-szal és Wi-Fi-vel rendelkezik, melynek köszönhetően bármelyik otthonodban lévő készülékedet könnyedén elérheted. A SpinRemote már számos márka előre telepített támogatásával rendelkezik. Ezek közé a márkák közé tartozik a Philips Hue, Nest, Sonos, Bose és még sok más. 

Legfontosabb jellemzők:

  • Gesztusvezérlés
  • Android és iOS rendszerekkel kompatibilis
  • Számos készülék támogatásával rendelkezik
  • Elemmel működik, élettartama hosszú
  • Programozása egyszerű
  • Mobil alkalmazás

Irányítsd háztartásodat!

Használata nagyon egyszerű. A készülék haptikus vibrációs jelzések révén kommunikál. 6 különböző gesztust és 12 parancsot tudsz egy profilra programozni. Profilból maximum 7 darabot hozhatsz létre, melyek között természetesen könnyedén válthatsz. Minden profilhoz különböző színű háttérvilágítás tartozik. SpinRemote attól is egyedülláló, hogy az eredeti távirányítók utasításait is el tudja sajátítani. 

Válts nyugodtan a TV csatornák között, vagy szabályozd egyszerűen a világítást, mindössze egyetlen eszköz használatával. További előnye, hogy az összes beállítást és konfigurációt könnyedén elvégezheted a mobiltelefonodon vagy tableteden lévő mobil applikáció segítségével. A rendszeres frissítések új funkciókat és a támogatott készülékek folyamatosan bővülő adatbázisát kínálják. A vitathatatlan előnye továbbá, hogy hosszú élettartamú tápellátással rendelkezik (2 x AA).

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SpinRemote - Távírányító
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIN Remote. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SpinRemote. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIN Remote. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIN Remote.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ