Akvizice ApF HU Shop roku

SPONTEX Aqua Revolution System

Termékkatalógus
SPONTEX Aqua Revolution System
4,3 16 értékelés
Felmosó - megakadályozza a tiszta víz keveredését szennyeződéssel, amely a víz kipréselése során a vödör aljára kerül
Kód:  UKL134 Termékszám:  3384128000706

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SPONTEX Aqua Revolution System


Mop Spontex Aqua Revolution System

A Spontex Aqua Revolution System segítésével mindig tiszta a felmosófej

Nagyobb hatékonysággal szeretnél felmosni úgy, hogy a víz ne legyen szennyezett már az első öblítés után? Próbáld ki az új, két vödrös rendszert a Spontextől, amely tökéletesen elkülönítheti a tiszta vizet a szennyezettől. A lapos felmosófej 100%-ban mikroszálas, amely nagyon hatékonyan tisztít. Ha piszkos, akkor öblítés után a rajta lévő szennyeződés a vödör aljára kerül, és nem keveredik össze a tiszta vízzel. Ennek az egyedülálló rendszernek köszönhetően a felmosás során csak tiszta vizet fogsz használni. Az eredmény egy ragyogó és tiszta padló, amely akár 30% -kal tisztább, mint a normál takarítószerekkel történő felmosás után. A Spontexszel a felmosás ajándék, és nem körülményes munka többé.

Kiváló eredmények a hatékony felmosás érdekében

Kényeztesse magát a Spontexszel a könnyebb és hatékonyabb takarítás érdekében! Az Aqua Revolution System két szintre osztja a vödröt, és megbízhatóan elválasztja a tiszta vizet a szennyezettől. A kerek alakú vödör kapacitása 3 liter, és legfeljebb 50 m2 felület tisztítására alkalmas. A Spontex felmosófej csavaró rendszerét, az Express System és a Full Action Systemhez hasonlóan, a fogantyúba építették bele. Az Aqua Revolution System készlete gyönyörű kék-türkiz színű.

Mop Spontex Aqua Revolution System


Belső vödör a tiszta vízhez

Pumpa / szelep


Külső vödör a piszkos vízhez

Felmosónyél nagy méretű és összecsukható fejjel


Mop Spontex Aqua Revolution System - napouštění

Praktikus és kényelmes belső rész

Töltsd fel a belső vödröt tiszta vízzel, és helyezd bele a külső vödörbe. A vödröket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek és jól működjenek együtt. A vödrök külön-külön is használhatók.

Minden sarkot elér

A Spontex Aqua Revolution System felmosó nagy méretű, lekerekített fejjel rendelkezik, továbbá hajlítható sarokrésszel. Kialakításának köszönhetően könnyen tisztíthatóvá válik minden sarok, a lépcső és a küszöb környéke. A felmosófej alsó fele 100%-ban mikroszálas, amely gondoskodik a padló ragyogó tisztaságáról. A rostok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így a felmosás mindig a lehető leghatékonyabb lesz. A felmosó minden típusú padlóhoz alkalmas.

Mop Spontex Aqua Revolution System - hlava

Mop Spontex Aqua Revolution System - čištění

Az egyszerű felmosás magától értetődő

A belső és a külső vödrök elkülönítésével, és mindegyik külön-külön történő tisztításával, az Aqua Revolution System mindig kitűnő állapotban marad. Egy pillanat alatt eltávolítható a benne lévő piszok, és tisztítás után készen áll az újabb használatra.

Problémamentes kezelés

A Spontex felmosófej könnyen csatlakoztató a nyélhez, és máris munkára kész. Tolja a fogantyún lévő felmosófejet  a vödörben található forgófej alacsonyabb pozíciójába, majd három lefelé történő préselés után a Aqua Revolution System fej automatikusan visszaugrik vödör tetején lévő felső helyzetbe. Máris készen áll a takarításra.

Mop Spontex Aqua Revolution System - nasazení


Paraméterek

Típus
Lapos felmosó, Rotációs felmosó Kész!
Vízszórás
Nem Kész!
Cserélhető fej
igen Kész!
Rúd anyaga
Műanyag Kész!
Vödör mellékelve
igen Kész!

Típus

Típus
Lapos felmosó, Rotációs felmosó Kész!

Tulajdonságok

Vízszórás
Nem Kész!
Cserélhető fej
igen Kész!
Rúd anyaga
Műanyag Kész!
Vödör mellékelve
igen Kész!
Vödör térfogata
3 l Kész!
Csavarórész a fogantyún
igen Kész!
Szett
Nem Kész!
Csavarókosár
Nem Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SPONTEX Aqua Revolution System Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPONTEX Aqua Revolution System. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SPONTEX Aqua Revolution System.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ