Shop roku 30 dnů na vrácení

Spophy Cupping szett, szilikon köpölyöző készlet

Termékkatalógus
Spophy Cupping szett, szilikon köpölyöző készlet
4,5 2 értékelés
Köpöly - orvosi szilikonból, 4 különböző átmérőjű, a maximális használhatóság, egyszerű karbantartás, hosszú élettartam, praktikus tasakban
8 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTreha002 Termékszám:  8594202930019
Spophy Cupping szett, szilikon köpölyöző készlet 8 990 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Spophy Cupping szett, szilikon köpölyöző készlet

A Spophy Cupping Set köpölyöző szettet hatékony köpölyözéshez tervezték tűz vagy vákuumszivattyú használata nélkül. A készlet 4 köpölyözőt tartalmaz, amelyek orvosi minőségű szilikonból készültek, és 30, 40, 50 és 65 mm átmérőjűek. A köpölyöző tetejének megnyomásával optimális vákuumot érhetsz el, amely a bőrre alkalmazva megemeli a szöveteket és serkenti a vérkeringést. Használhatóka fascia masszírozására, az izmok ellazítására és aktiválására, a hatékony regenerációra és a nyirokmasszázsra egyaránt. A köpölyözők nagyon könnyen használhatók és ugyanilyen könnyen karbantarthatók. A Spophy Cupping Set rendkívül hatékony masszázseszköz.


Spophy Cupping Set köpölyöző szett legfőbb jellemzői

  • 4 darabos köpölyöző szett
  • Hatékony köpölyözéshez alkalmas tűz és vákuumszivattyú használata nélkül
  • Orvosi minőségű szilikonból készült
  • Serkenti a vérkeringést
  • Fascia masszírozása, valamint az izmok ellazítása és aktiválása ideális
  • Hatékony regenerációhoz és nyirokmasszázshoz ideális
  • A használata rendkívül egyszerű
  • Spophy Recovery Massage Oilhasználható a bőr puhítására és a csúszósság növelésére

Könnyen használható Spophy köpölyözők

Tisztítsd meg a bőrt azokon a területeken, ahol a köpölyözőket fogod alkalmazni.  Nyomd meg a tetejét a levegő kipréseléséhez, és nyomd az alkalmazás helyére. Várj egy darabig, amíg a vákuum elkezdi felemelni a bőrszövetet. A köpölyözők rögzítésekor ne hagyd őket hosszú ideig egy helyen, hogy elkerüld a zúzódásokat. Masszírozás közben finoman mozgasd az eszközt, és kerüld a bőr irritálását.

Figyelmeztetés a Spophy Cupping Set használatához

A köpölyözők nem alkalmasak cukorbetegség, visszérbetegség, rák, szívbetegség vagy egyéb egészségügyi problémák esetén, valamint vérhígítók szedése során. A Spophy lombikokat ne tedd a mosogatógépbe, csak meleg szappanos vízben tisztítsd meg. Gyermekek és állatok elől elzárva tartandó. A Spophy köpölyözők szilikonból készülnek, és allergiás reakciót okozhatnak. Latex-, PVC- és ftalátmentes.

Átmérő:
30, 40, 50 és 65 mm

Fontos információk:

Csak képzett szakember használhatja a szettet. A Spophy Banks nem megfelelő használata sérülést okozhat. Csak az ajánlott módon használd. Ne hagyd a Spophy köpölyözőt túl sokáig egy helyen. A köpölyözés átmeneti nyomokat okozhat a bőrön. A kezelés után a bőr érzékenysége átmenetileg megnőhet. Ne használd vénákon és artériákon. Ne használd nyílt sebeken, friss hegeken, leégett bőrön, irritált bőrön, ekcémás vagy gyulladt bőrön.Terhesség esetén a Spophy Banks alkalmazásával kapcsolatban forduljon orvoshoz.



Paraméterek

Anyag
Szilikon Kész!
Köpölyöző harangok száma
4 db Kész!

Tulajdonságok

Anyag
Szilikon Kész!

Köpölyöző harangok száma

Köpölyöző harangok száma
4 db Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spophy Cupping szett, szilikon köpölyöző készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spophy Cupping Set, sada silikonových baněk. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spophy Cupping Set, sada silikónových baniek.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ