30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

26" kerékpárok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kerékpár típusa
MTB
(31)
Trekking
(3)
Városi
(1)
Rendeltetése
Férfi
(11)
Női
(28)
Gyerek
(23)
Váz anyaga
Alumínium
(26)
Acél
(9)
Kerék rugózása
Rugózás nélküli
(1)
Rugózott
(1)
Rugós villa
(33)
Rugóút
90 mm
120 mm
-
Szűrés

A 26-os bicikli megfelelő választás lehet számodra, ha olyan méretet szeretnél, amely lehetővé teszi a gyorsabb és szórakoztatóbb haladást terepen is. Ez a típus városban is remekül használható. A 26-os biciklik jobb gyorsulást és kezelhetőséget biztosítanak. Lássuk, megfelel-e ez a méret számodra.

Tovább

Válassz magadnak, vagy szerezz be egy 26-os kamasz kerékpárt a gyerekeidnek

A 26-os kerékpár junior változata alkalmas a fiatalabbak, de akár a felnőttek számára is. Kiválóan megfelel a kisebb akadályokkal teli hegyi vagy erdei túrákhoz, vagy normál utakon való rövidebb használatra is.

Válassz 26-os mountain bike-ot adrenalin túrához

A 26-os kerékpár hegyi használatra minden olyan kerékpáros számára alkalmas, aki jó kezelhetőségű és a kanyarban is gyors kerékpárt szeretne. Ez a típus ügyesen és agilisan kezeli az irányváltásokat.

26 colos kerékpár a kicsiknek is

A 26 colos kerékpár gyerekeknek elsősorban 12 éves korú és 150 cm feletti junior kerékpárosok számára ajánlott. Ez a típus a könnyűsége, az átmérőnek köszönhető optimális magassága és a jó irányíthatósága miatt megfelelő választás a gyerekek számára.

A 26”-os vagy 28"-os kerékméret alkalmas városi használatra vagy
vidéken is. Ez az átmérő tehát leginkább a normál utakon való közlekedéshez ideális. Nagy forgalomban, valamint erdei vagy kanyargós terepen is kiválóan teljesít.

Megfelel számodra a 26-os bicikli?

Először győződj meg róla, mit kínál a 26"-os kerékméret, és hogy megfelelő-e számodra. A megfelelő méret kiválasztásának legfontosabb tényezői természetesen a terep, amelyen a kerékpárt használni fogod, valamint a kívánt kerékpáros tulajdonságok és a magasságod. A 26-os kerékpár méretnek is megvannak az előnyei és hátrányai.

A 26"-os mountain bike jobban kezelhető

Alacsonyabb magasságának köszönhetően a 26-os kerékpár mountain bike változata sokkal könnyebben kezelhető, és sokkal jobban tudsz majd haladni a kanyargós utakon. A nagyobb átmérők viszont stabilabb kerékpározást, jobb akadálytűrést és az alacsonyabb abroncsnyomásnak köszönhetően nagyobb tapadást biztosítanak, ami biztonságosabb haladást tesz lehetővé. Választás során legfőképp a terepviszonyok számítanak.

i

Vajon a 26-os kerékpár vagy a 29-es méret lenne jobb számodra?

Ha hegyi kerékpár beszerzését tervezed, akkor egy 26-os bicikli vagy 29"-os kerékpár megfelelő lehet, de találkozhatsz
27,5" mérettel is, ami az arany középutat jelenti a két típus között. Nehezebb terep esetén minél nagyobb az átmérő, annál kényelmesebb a kerékpározás, és nagyobb a mozgástered is, viszont ezek a kerékpárok nehezebbek és lassabb velük az indulás.

Miért gyorsulnak jobban a 26-os biciklik?

A 27,5" és 29" átmérőjű kerékpárokhoz képest a 26-os biciklik a kisebb súlyuk miatt sokkal jobban gyorsulnak, mivel induláskor nem kell akkora erőfeszítést tenned. Ez a típus különösen alkalmas olyan hegyi utakra, ahol gyakran kell kanyarodni és irányt váltani. A 26 colos kerékpár sokkal mozgékonyabb, fürgébb és bevállalósabb kerékpározást tesz lehetővé.

A kerékpár 26-os kerékméretének előnyei és hátrányai összefoglalva

A 26-os biciklik előnyeit és hátrányait mindenki egy kicsit másképp érzékeli. Ez főként attól függ, hogy felnőtt vagy junior kerékpárosról van szó.

  • Kevesebb energiára van szükség induláskor és pedálozás közben.
  • A kerékpár kisebb súlya a gyerekek számára is megfelelő.
  • Könnyebb irányíthatóság városi használat során.
  • Mozgékonyabb és élvezetesebb haladás.
  • Kevésbé stabil meredekebb terepen való kerékpározás közben.
  • Egy pedálozással rövidebb távot tesz meg.

Figyelj oda más paraméterekre is, ne csak akkor, ha 26 kerékpár modellt választasz

Más kerékpárokhoz hasonlóan a 26-os biciklik más kulcsfontosságú paraméterek, például a vázméret, a váz anyaga, a felfüggesztés és a teherbírás alapján is kiválasztható.

Megfelelő vázméret a bicikli 26 colos kerékátmérőjéhez

A vázméret általában a nyeregcső vége és a középvonal közötti távolságra utal. A kerékpár 26 col kerékméretéhez S (16"), M (18"), L (20") és XL (22") méretek választhatók. Ezt a méretet a paraméterek között választhatod ki.

A vázméretekről többet is megtudhatsz Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű kerékpárt című cikkünkből, amely a kerékátmérőket is tárgyalja, és azt is megmutatja, hogy a testmagasság mennyire meghatározó tényező a 26 bicikli kerékméretnél.

A 26-os biciklik legjobb vázanyaga

A váz anyaga határozza meg, hogy a 26 kerékpár kerékméretű modell mennyire lesz erős, valamint ettől függ a kerékpár súlya, alakja és kinézete is.

  • Az alumínium váz a legelterjedtebb, az acélvázzal ellentétben könnyebb, de keményebb és kevésbé tompítja a rázkódást.
  • Az acél váz nehezebb, de tartósabb, könnyebben javítható és nagyon jól csillapítja a rázkódást kerékpározás közben.
  • A karbon váz nagyon erős és tartós, valamint könnyű is. Ugyanakkor lényegesen drágább változat.

26-os biciklik teleszkóppal vagy anélkül

A 26-os kerékpár általában teleszkóp nélkül kapható a mindennapi használatra. Az ilyen méretű hegyi kerékpárokon felfüggesztett villa található. Az összteleszkópos kerékpárok a nehezebb terepre valók.

  • A teleszkóp nélküli bicikli 26-os kerékátmérővel a könnyű, aszfaltozott és karbantartott utakon való kerékpározáshoz alkalmas, ahol a egy kicsit könnyebb is kerékpározni, és nem kell aggódnod a teleszkóp karbantartása miatt.
  • A 26-os bicikli hegyi használatra felfüggesztett első villával rendelkezik, amely különösen alkalmas könnyű vagy közepes terepviszonyok esetén a kényelmesebb kerékpározáshoz. Ez ugyan növeli a súlyt, de terepen ez a funkció nélkülözhetetlen.
  • Az összteleszkópos 26-os biciklik az ülés alatti felfüggesztése a legnehezebb terepen is biztosítja a maximális stabilitást.

Kinek érdemes 26-os kerékpár modellt vásárolnia?

A 26-os biciklik mindenkinek jók lehetnek – vásárolhatsz női, férfi és gyerek 26-os bicikli modellt is.

  • A női 26-os kerékpár vázának felső csöve a kerékpáros magassága miatt alacsonyabb. Ez lehetővé teszi a könnyebb fel- és leszállást.
  • A férfi 26-os bicikli általában magasabb vázzal és hosszabb nyeregcsővel készül.
  • A legkönnyebb 26-os kamasz kerékpár jó kezelhetősége és szilárd felépítése miatt alkalmas junior kerékpárosok számára.

i

Pénztárcakímélő megoldás – használt kerékpár 26 col kerékátmérővel

Eladó 26-os bicikli modellt keresel? Szűrőink segítségével megtekintheted a legolcsóbb darabokat. Nézz körül olcsó 26-os biciklik kategóriánkban, esetleg válassz kedvező árú, használt, vagy felbontott, új modellek közül az Outlet oldalunkon.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ROMET Jolene 6.2 white Raktáron változat szerint
Mountain bike - női gyerek, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,5 kg
145 990 Ft

2.
ROMET Jolene 6.0 black, mérete S/15" Szállításra kész > 5 db
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 140-155 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
126 090 Ft

35 termék
5,0
Laser Disc 26" zöld
Mountain bike - uniszex, váz mérete L, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, acél váz, Shimano hátsó váltó 18 sebességfokozattal, rugós villa, V-brake fék, állványos, teherbírása 90 kg, tömege 16,9 kg
114 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTolp234
ROMET Jolene 6.2 white, mérete: S/15" - Mountain bike
S M
Típusok
4,8
ROMET Jolene 6.2 white, mérete: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,5 kg
Szuper ár
145 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1316
ROMET Jolene 6.2 white - Mountain bike
S M
Típusok
4,8
ROMET Jolene 6.2 white
Mountain bike - női gyerek, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,5 kg
Szuper ár
145 990 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1316nad
ROMET Jolene 6.0 black, mérete S/15" - Mountain bike
S
Típusok
5,0
ROMET Jolene 6.0 black, mérete S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 140-155 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
126 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1367
ROMET Jolene 6.2 white, mérete: M/17" - Mountain bike
S M
Típusok
4,8
ROMET Jolene 6.2 white, mérete: M/17"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,5 kg
145 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: SPTro1317
ROMET Jolene 6.2 black, mérete: M/17" - Mountain bike
M
Típusok
4,2
ROMET Jolene 6.2 black, mérete: M/17"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 170–180 cm magasságú kerékpárosoknak, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,5 kg
145 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1320
ROMET JOLENE 6.0 white mérete: S/15" - Mountain bike
S
Típusok
3,7
ROMET JOLENE 6.0 white mérete: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
118 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1277
ROMET JOLENE 6.0 white - Mountain bike
S
Típusok
3,7
ROMET JOLENE 6.0 white
Mountain bike - női gyerek, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 170–180 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
118 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1277nad
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: M/17" - Mountain bike
S M
Típusok
4,5
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: M/17"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney TY300 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 150-160 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 2,1 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 80 kg, tömege 13,4 kg
132 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1253
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: S/15" - Mountain bike
S M
Típusok
4,5
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney TY300 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 140-150 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 80 kg, tömege 13,4 kg
132 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1251
ROMET Jolene 6.2 black - Mountain bike
M
Típusok
4,2
ROMET Jolene 6.2 black
Mountain bike - alumínium váz, 21 sebességfokozat, hátsó váltó Shimano Tourney RD-TY300D, rugós villa rugózott (rugóút 100 mm), Mechanikus lemez fékek, tömege 14,5 kg
145 990 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1319nad
ROMET Rambler R6.1 JR black - Mountain bike
S M
Típusok
4,5
ROMET Rambler R6.1 JR black
Mountain bike - alumínium váz, 21 sebességfokozat, hátsó váltó Shimano Tourney TY300, rugós villa rugózott (rugóút 100 mm), Alhonga HJ-811AD7 fékek, tömege 13,4 kg
132 390 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1251nad
ROMET JOLENE 6.1 mérete: S/15“ - Mountain bike
S
Típusok
5,0
ROMET JOLENE 6.1 mérete: S/15“
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, V-brake fék, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 100 kg, tömege 14,6 kg
119 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTro1097
ROMET Rambler R6.2 red, méret: S/15" - Mountain bike
S
Típusok
4,4
ROMET Rambler R6.2 red, méret: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,2 kg
159 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1281
4,3
OLPRAN Laser Disc 26" fekete/zöld
Mountain bike - férfi, váz mérete 19", kerék átmérője 26", utazó és szabadidős kerékpár, acél váz, Shimano hátsó váltó 18 sebességfokozattal, rugós villa, 165-185 cm magasságú kerékpárosoknak, teherbírása 90 kg, tömege 17,4 kg
114 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAa4854
ROMET Rambler R6.2 - Mountain bike
S
Típusok
4,4
ROMET Rambler R6.2
Mountain bike - alumínium váz, 21 sebességfokozat, hátsó váltó Shimano Tourney RD-TY300D, rugós villa rugózott (rugóút 100 mm), Mechanikus lemez fékek, tömege 14,2 kg
159 290 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1248nad
ROMET Rambler R6.1 JR blue, mérete: S/15" - Mountain bike
S M
Típusok
ROMET Rambler R6.1 JR blue, mérete: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney TY300 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 140-150 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 80 kg, tömege 13,4 kg
132 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1252
ROMET Rambler R6.3 blue, mérete L/18"
Mountain bike - uniszex, váz mérete L, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Altus RD-M310 hátsó váltó 24 sebességfokozattal, rugós villa, 175–185 cm magasságú kerékpárosoknak, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,2 kg
158 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: SPTro1247
ROMET Rambler R6.1 JR blue, mérete: M/17" - Mountain bike
S M
Típusok
ROMET Rambler R6.1 JR blue, mérete: M/17"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney TY300 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 135-160 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 80 kg, tömege 13,4 kg
132 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1254
ROMET Rambler R6.1 JR blue - Mountain bike
S M
Típusok
ROMET Rambler R6.1 JR blue
Mountain bike - alumínium váz, 21 sebességfokozat, hátsó váltó Shimano Tourney TY300, rugós villa rugózott (rugóút 100 mm), Alhonga HJ-811AD7 fékek, tömege 13,4 kg
132 390 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1252nad
OLPRAN Extreme 26“ ALU fekete / narancs
Mountain bike - uniszex, váz mérete L, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz,  Shimano MF-TZ-500 - 7 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, zárható rugós villa, 165-175 cm magasságú kerékpárosoknak, gumi külső szélessége 27,5 mm, teherbírása 110 kg, tömege 15,1 kg
179 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTolp146
Forever 26" fekete/narancsszín
Mountain bike - férfi, váz mérete 19", kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, acél váz, Shimano hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 150-180 cm magasságú kerékpárosoknak, mechanikus féktárcsa fék, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 16,5 kg
147 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTolp233
2,0
OLPRAN Bomber SUS Disc 26" G szürke
Mountain bike - férfi, váz mérete L, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, acél váz, Shimano hátsó váltó 18 sebességfokozattal, rugós villa, 180–185 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 17,5 kg
97 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAa2253d
5,0
ROMET Jolene 6.0 black, mérete S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 140-155 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
119 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTro1367

26" kerékpárok

cikkHová induljunk kerékpárral? A kerékpározás méltán az egyik legkedveltebb módja a nyári hónapok eltöltésének. Cikkünkben 6 tippet adunk izgalmas magyarországi kerékpártúrákra, de azt is megtudhatod, hogyan készítsd fel a kerékpárodat a nyárra, és hogy idén miért ne hagyd az utolsó pillanatra a...

26" kerékpárok

A 26" kerékpárok kategóriában összesen 35 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

26" kerékpárok – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 26" kerékpárok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább 26" kerékpárok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 26" kerékpárok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 26" kerékpárok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ