Shop roku Akvizice ApF HU

Abus Bordo Granit X Black Edition Plus-6510/85

Termékkatalógus
Abus Bordo Granit X Black Edition Plus-6510/85
Kerékpár zár kerékpárzár, kerek, 5,5 mm vastag acéllemezek, hossza 85 cm, kódkártya, 2 kulcs, rögzítő tartó a kerekek rögzítéséhez
Kód:  SPTms2223 Termékszám:  4003318728020 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Abus Bordo Granit X Black Edition Plus-6510/85 Megszűnt

Abus Bordo Granit X Black Edition Plus-6510/85

Szeretne biciklizni, és szeretne meggyőződni arról, hogy a kerékpár mindig ott marad, ahol hagyta? A rendkívül tartós Abus Bordo Black Edition Granit X-Plus 6510/85 5,5 mm vastag acéllemezekkel (hossza 85 cm) biztosítani fogja azt.

A legmodernebb technológiát használták fel ennek az zárnak a tervezéséhez. A zár zárolja a kulcsot, amely szintén titkosított. A készlet tartalmaz két kulcsot és egy kódkártyát. Éjjel vagy rosszabb látási viszonyok között a kulcsba integrált LED-es világítás hasznos. A kerékpárra szerelhető praktikus tartó kiegészítő.

A fő előnyök

  • 5,5 mm vastag acéllemez
  • Hossza 85 cm
  • Magas szintű mechanikai biztonság
  • Lezárása kódolt kulccsal törénik
  • LED-es világítás a kuécsba integrálva
  • Praktikus kerékpár zár tartó
  • Nehéz körülmények között tesztelt

Az Abus mechanikai biztonsága 1924 óta

A német gépgyártó, az ABUS gyártója 1924 óta működik. Jelenleg számos biztonsági funkcióval - lakattal, zárral, ablakzárakkal stb. - megtalálja a legkorszerűbb gyártási folyamatokat. A gyártás során igényes vizsgálatokat végeznek: fagyasztás, szakítószilárdság, torzió, nyírás és újraütközés.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Abus Bordo Granit X Black Edition Plus-6510/85 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Abus Bordo Black Edition Granit X-Plus 6510/85 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Abus Bordo Black Edition Granit X-Plus 6510/85. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Abus Bordo Black Edition Granit X-Plus 6510/85 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Abus Bordo Black Edition Granit X-Plus 6510/85 .
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ