Shop roku 30 dnů na vrácení

Abus Youn-I sparkling blue méret: M

Termékkatalógus
Abus Youn-I sparkling blue méret: M
4,5 2 értékelés
Kerékpáros sisak - MTB, gyerek, forgó tárcsával, 14 szellőzőnyílás, ;, tömege: 240 g
Kód:  SPTms2270 Termékszám:  4003318128165 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Abus Youn-I sparkling blue méret: M

Ez az elsőosztályú gyermeksisak kifinomult In-mold technológiával készült, így ellenáll a törésnek még nagy ütközés esetén is, és fokozott védelmet biztosít kanyarodás közben. A váz maga elég mély ahhoz, hogy így tökéletesen eltakarja a nyakat és a halántékot, és az integrált lemez nagyobb biztonságot nyújt frontális ütközés esetén. Ezért magától értetődő, hogy ez a sisak képes gyermekének a megfelelő védelmet biztosítani. A nagyobb kényelemhez a sok oldalú szellőzőnyílás beépített rovarhálóval, a gazdag belső bélés és az átfogó, Zoom rendszer is hozzájárul. A nagyobb biztonságért fényvisszaverő betétekkel is el van látva.

Legfontosabb jellemzők

  • Gyermek kerékpáros sisak
  • Kiváló védelem
  • In-mold technológia ötvözi a külső, kemény héjat és a rázkódást elnyelő belső réteget
  • Integrált lemez véd a frontális ütközésekkel szemben
  • Kellő mélységű váz
  • 14 szellőzőnyílás
  • Integrált rovarháló
  • ZoomSystem a teljes keret szorításáért
  • Gazdag belső bélés
  • Szokatlanul alacsony tömeg
  • Fényvisszaverők

Maximális biztonság

Az Abus Youn sisak speciális In-mold technológiával készült, amely lehetővé teszi a merev, külső héjnak és a belső, rázkódást hatékonyan elnyelő rétegnek a nagyon hatékony kombinálását. Ez eredményezi a sisak kivételes tartósságát, amely így teljesen törésbiztos. A példa nélküli védelemhez hozzájárul a Többirányú Impact Protection System, amely az Oldalirányú ütésállóságot is megerősíti. Az integrált lemezt megvédi az elülső rész, és a váz kellő mélységének köszönhetően a gyermek tarkóját is optimálisan védi.

Optimális méret beállítása

Az olcsó, gyermek bukósisakokkal ellentétben az Abus Younnak nincs perifériás beállítása a sisak hátsó harmadában, ugyanakkor egy teljes keretű Zoom rendszerrel büszkélkedhet, amely puha béléssel megfeszíti a műanyag fejpántot a tarkó egész területén. Kifinomult, oldalsó műanyag rész sem tartozik hozzá, amely az optimális rögzítésért és a fejen való illeszkedéséért felel, és olyan zár sem, amely vezérli az első pánt pozícióját a hátsó felé. Az áll alatti résznél egy bajonett rögzítés van.

Méret:
M fejkörfogat 52-57 cm

Tömeg:
260 g

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés
Gyermek Kész!

Méret

Méret
M Kész!

Technológia

Technológia
In-mold Kész!

Tulajdonságok

Felszerelés
Forgókerék a méret beállításához Kész!
Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Abus Youn-I sparkling blue méret: M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Abus Youn-I sparkling blue vel. M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Abus Youn-I sparkling blue veľkosť M.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ