Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Acra króm - 6 kg

Termékkatalógus
Acra króm - 6 kg
4,3 18 értékelés
Súlyzó - egykezes és állítható súlyú, szett tömege 6 kg, rúd átmérője 25 mm, 4 darab a készletben, anyaga fém, króm felület, vinyl felület, ezüst kivitel
Variánsok
Kód:  SPTif0816 Termékszám:  8595042701081 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acra króm - 6 kg

A felsőtest izomcsoportjainak megerősítése és megfelelő formálása céljából úgy variálhatja a rúdon a súlyok mennyiségét hogy az ideális legyen a tervezett testrész edzésére így az pontosan olyan terhelést jelent majd, amire szüksége van. Alkalmas tapasztalt és kezdő sportolók számára egyaránt, de egy dolog biztos: fontos, hogy mindig kellő figyelmet fordítson a megfelelő súlymennyiség kiválasztására. A kínálatunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő súlyzót, hogy melyik lesz a legtökéletesebb a számára. Ez a modell alkalmas a közepes fizikai terhelésre a fizikailag fitt és edzett sportolók számára, illetve azok számára is, akik még csak most kezdenek bele a súlyzós erősítő edzésekbe.

Legfontosabb jellemzők

  • A test alakjának és izomzatának tökéletes formálásához
  • Sportolási lehetőség az egész családnak
  • Extrém tartós anyagból, tartós kivitelben
  • Változó, különböző súlyú súlyzók
  • Biztonságos rögzítés a robusztus szorítóknak köszönhetően
  • Különböző típusú erősítő gyakorlatok 

A króm elegáns és tartós anyag

Egykezes súlyzó, krómozott felületű, hat darab 25 mm átmérőjű tárcsa befogadására képes. A tácsák súlyban és méretben különböznek, rögzítésük pedig stabil a megbízható szorítóknak köszönhetően. A súlyok változékonysága miatt számos típusú és nehézségi szintű súlyemelő gyakorlatokat végezhet vele.

Alkalmas a különböző gyakorlatokhoz

A súlyok használata nagyon változatos, alkalmas a guggolások, kitörések, nyomást és emelést igénylő gyakorlatokhoz is. Amellett, hogy a fizikai gyakorlatokkal megerősíti és hatékonyan formálja a testét, felgyorsítja az anyagcserét, és javítja a vér áramlását az izmokig, tehát nagyszerű kombinációja a kardiovaszkuláris és az erősítő edzésnek.

Alkalmas bármely életkorban

A sportos alak megszerzése nem lehetetlen feladat, ha rendelkezésére állnak a megfelelő eszközök. Ezt a súlyzót azok számára fejlesztették ki, akik nem félnek egy robusztus darab fémet felemelni és elegendő időt fordítani az edzésre, hiszen ez csak arról szól, elfogadja-e a kihívást. 

 

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!
Típus
Súlyzó Kész!
Tulajdonságok
Egykezes, Állítható súlyú Kész!
Szett tömege
6 kg Kész!
Anyaga
Fém Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Típus

Típus
Súlyzó Kész!
Tulajdonságok
Egykezes, Állítható súlyú Kész!

Tömeg

Szett tömege
6 kg Kész!

Anyag

Anyaga
Fém Kész!
Felület
Króm Kész!

Méretek

Rúd átmérője
25 mm Kész!

Darabszám

Darabszám
4 db Kész!

Fajta

Fajta
Állítható súlyú Kész!
Méret
Egykezes Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acra króm - 6 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acra Nakládací činka chromová 6 kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acra Nakladacia činka chrómová 6 kg.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ