we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Adidas Gymball 75cm - Lila

Termékkatalógus
Adidas Gymball 75cm - Lila
Fitness labda - Lila, 75 cm átmérőjű, 200 cm-es testmagasságig
Kód:  SPTre007 Termékszám:  885652005357 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Adidas Gymball 75cm - Lila

A 75 cm-es lila Adidas Gymball fitnesz labdát nemcsak az aktív sportolók használhatják. Felhasználási módjai rendkívül változatos skálát mutatnak. Különféle típusú gyakorlatokazt tudunk elvégezni segítségével, amelyek lehetnek szimplán csak nyújtás vagy test erősítő fitnesz gyakorlat is. Minőségi polivinil-kloridból készült, amelyet nagy ellenálló képesség és tartósság jellemez. A durranásgátló technológiának köszönhetően a testedzés még repedések esetén is biztonságos. A labda alsó felén található kettős csúszásgátló felület megakadályozza, hogy gyakorlatok közben kicsússzon alólad. Az Adidas Gymball fitnesz labdát bátran ajánljuk sportolóknak, ülési problémákban szenvedőknek és mindazoknak, akik fontosnak tartják a fizikai egészségük fenntartását és a testtartás javítását. Lila színű változat.

A legfontosabb jellemzők

  • Fitnesz gyakorlatok széles skálája elvégezhető vele
  • Ideális felszerelés aktív sportolók és átlagemberek számára egyaránt
  • Csúcsminőségű PVC-ből készült
  • A durranásgátló technológia biztonságossá teszi az edzést még repedések esetén is
  • A kettős csúszásmentes felület megakadályozza, hogy a labda véletlenül elmozduljon
  • 200 cm-es testmagasságúak számára is alkalmas
  • Lila színű

Ülésre, nyújtásra és gyakorlatok végzésére

A 75 cm-es lila Adidas Gymball fitnesz labda ideális sportfelszerelés minden otthonba, fitneszterembe, edzőterembe vagy akár irodába. A fitnesz gyakorlatok széles választékának köszönhetően aktív sportolók és átlagemberek számára is egyaránt alkalmas. A fitnesz labdával fenntartható a gerinc stabilitása törzs erősítő gyakorlatok révén és az egész testet tudod vele nyújtani. Számos gyakorlat végezhető a labdán, amelyek hozzájárulnak a hát és a hasizmok erősítéséhez. A labda gyakorlatok hozzájárulnak a hátfájdalmak megszüntetéséhez és a jobb fizikai állapot eléréséhez. Az Adidas Gymball fitnesz labda mindennapi segítőd lesz a testi egészség fenntartásához.

Átmérő:
75 cm

 

Paraméterek

Átmérő
75 cm Kész!
Tulajdonságok
Antiburst kialakítás Kész!
Teherbírás
110 kg Kész!

Átmérő

Átmérő
75 cm Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Antiburst kialakítás Kész!

Terhelhetőség

Teherbírás
110 kg Kész!
Megjegyzés:
» Összes gimnasztikai labda és fitness labda

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Adidas Gymball 75cm - Lila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adidas Gymball 75cm, flash purple . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Adidas Gymball 75 cm, flash purple.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ