Adidas Gymball

Termékkatalógus
Adidas Gymball

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Adidas Gymball

Az Adidas Gymball fitnesz labdát nem csak az aktív sportolók fogják nagyra értékelni. Igazán sokoldalúan használható. A különböző nyújtó és fitnesz gyakorlatoktól az erősítésig, számtalan edzés lehetőséget kínál. A labda csúcsminőségű polivinil-kloridból készült, melyet kiváló ellenállóság jellemez. Az Anti-burst technológia biztonságos használatot garantál. A labda alján található dupla csúszásmentes felület megakadályozza, hogy edzés közben váratlanul elmozduljon. Az Adidas Gymball alkalmas sportolóknak, ülő munkát végzőknek, és mindazoknak, akik fizikai egészségük fenntartására és javítására törekszenek. A labda narancssárga, lila és szürke színben, 65 cm és 75 cm méretben kapható.

Az Adidas Gymball fitnesz labda legfontosabb jellemzői

  • Különféle erősítő és fitnesz gyakorlatokhoz
  • Ideális segédeszköz az aktív sportolóknak és a nem sportolóknak egyaránt
  • Az Adidas Gymball labda kiváló minőségű PVC-ből készült
  • Anti-burst technológia biztonságos használatot garantál 
  • A dupla csúszásmentes felület megakadályozza, hogy edzés közben váratlanul elmozduljon
  • Az Adidas Gymball labda akár 200 cm magasak számára is alkalmas

Ülő, nyújtó és erősítő gyakorlatok elvégzéséhez

Az Adidas Gymball ideális sportfelszerelés mind otthon, mind a fitnesz- és tornateremben és akár az irodában is. Az elvégezhető változatos fitnesz gyakorlatoknak köszönhetően sportolóknak és nem sportolóknak egyaránt alkalmas. A gimnasztikai labdával fejleszthető a gerinc stabilitása, valamint a törzs és az egész test nyújtása. Számos súlyzós edzés is elvégezhető a labdán, ami hozzájárul a hát és a hasizmok erősítéséhez. A labdával végzett gyakorlatok hozzájárulnak a hátfájás csökkentéséhez és a jobb fizikai állóképesség eléréséhez. Az Adidas Gymball fitnesz labda segítség a mindennapokban az egészséges fizikai erőnlét fenntartásához.


Megjegyzés:
» Összes gimnasztikai labda és fitness labda

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Adidas Gymball Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adidas Gymball. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Adidas Gymball.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ