AP+ nový vizuál Shop roku

Agogs Barack 11Ah

Termékkatalógus
Agogs Barack 11Ah
Elektromos kerékpár alumínium keret, Bafang 250W motor, motorpozíció: hátsó kerék, akkumulátor 400Wh, max. utazás 80 km, rugós villa Zoom Forgo 520 AMS löket 0 mm, fékek Tektro C310, váltó, sebesség: 8, első váltó, súly 22,2 kg
Kód:  EKA101b Termékszám:  18182118

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Agogs Barack 11Ah

Kerékátmérő:

20"

Váz:

Összecsukható, megerősített, fogantyúval, alumínium ötvözet 6061.T6

Villa:

Nagyítás Forgo 520 AMS

Fékek:

V-fék, Tektro C310

váltó:

MicroSHIFT

váltó:

-

Fékek/ átalakítók:

-

Fogaskoszorú:

-

Gumiabroncsok:

Kenda K-RAD E-BIKE 20 "× 1,95" K-Shield védelemmel

A kerékpár súlya:

22,2 kg

A Barack 11Ah (400Wh) a gyors városi utazás és könnyű szállításhoz készült. Az előző modellhez képest néhány különbség tapasztalható, ami extra vezetési élményt nyújt. A összeállítást néhány másodpercen belül képes leszel kezelni, bármikor elviheti a kerékpárt, és magával viheted egy buszon vagy más közlekedési eszközön. Ez lehetővé teszi, hogy ezt a kényelmes járművet mindig elérhetővé tegye.

Az Agogs Barack 11Ah (400Wh) elektromos kerékpár főbb jellemzői

  • Elektromos hatótávolság 50-70 km
  • Kis súly
  • Tartós burkolat
  • Állítható szár
  • LED kijelző zöld háttérvilágítással
  • Felfüggesztő ülés

Nem fogsz elveszni a mezőn sem

Az Agogs Barack 11Ah (400Wh) csúcsminőségű márkájú alkatrészeket és lapos keréktárcsákat tartalmaz, amelyek az univerzális gumiabroncsok és a speciális védőeszközök kezelésére használhatók. Természetesen található rajta állítható villa, amely kompenzálja a közúti egyenlőtlenséget és hozzájárul a kényelmes kerékpározáshoz.

Jó minőségű  Li-pol akkumulátor

A meghajtó cserélhető Panasonic Li-Pol akkumulátorból áll , amellyel akár 70 kilométert is megtehetsz. Nagy előnye az ultra-könnyű szabályozás, amelyet mindenki képes kezelni. Csak két gombból áll. Egy gombbal aktiválhatod a lábtámaszt, és ha megnyomod a Boost gombot, képes leszel a hegyekre is felmenni. Kerüld el a forgalmi dugókat, és száguldj az Agogs Barack 11Ah-val (400Wh).


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Agogs Barack 11Ah Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Barack 11Ah 2018. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Agogs Barack 11 Ah.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ